• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

30.07.2024

10:58

Srbin otkrio kakve su cene u Parizu tokom Olimpijskih igara: "Ulaz u Luvr 22 evra, a u Mulen Ruž 180"! Evo šta je skoro besplatno!

Printscreen Tik Tok

Društvo

Srbin otkrio kakve su cene u Parizu tokom Olimpijskih igara: "Ulaz u Luvr 22 evra, a u Mulen Ruž 180"! Evo šta je skoro besplatno!

Podeli vest

Olimpijske igre svečano su otvorene pre nekoliko dana u Parizu, tako je ovaj grad u Francuskoj trenutno centar sveta.

Tamo se uputio i Dejan Mladenović koji je čekirao cene u ovom gradu tokom trajanja Olimpijskih igara.

- Pariz kao Pariz uvek ima jače cene smeštaja, pa to može da vas košta od 150 evra po noći pa nadalje. Zavisi da li želite bliže centru ili ne. Mi smo bili smešteni u hotelu koji nas je koštao 500 evra po noći. Cena hrane je kao kod nas, možda nešto malo skuplja 10-20%, zavisi gde jedete - ispričao je Dejan u jednim od svojih video-snimaka na Tiktoku.

@privatedeki Otvorene su Olimpiske igre pa cekirajmo cene u Parizu #olimpicsparis2024 #olimpics #privatedeki ♬ Recommended for commercials(1184212) - MaxRecStudio

Kaže da se kafa može popiti po ceni od tri do osam evra na trendi lokacijama.

- Što se tiče prevoza, metro je sjajna opcija i koštaće vas 2 evra po pravcu. A ni taksi nije skup, nama je svaka vožnja Uberom bila od 12-13 evra. Ako ste već u Parizu, normalno je da ćete obići i neke muzeje - naveo je on.

Dodao je da ulaz u Versaj košta 32 evra, u Luvr 22, a Mulen Ruž od 180 evra bez večere.

- Takođe imate puno zanimljivih lokacija koje možete obići besplatno. Pariz inače svakog dana ima sva godišnja doba, pa vam ja savetujem da ponesete uvek nešto malo deblje kako se ne biste smrzavali kao mi - zaključio je Dejan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija