• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

30.07.2024

12:45

Pljušte čestitke sa svih strana! Nole se poklonio zlatnim strelcima, Ivana se oglasila (FOTO)

AP PHOTO

Olimpijske igre

Pljušte čestitke sa svih strana! Nole se poklonio zlatnim strelcima, Ivana se oglasila (FOTO)

Podeli vest

Stižu čestike sa svih strana Zorani Arunović i Damiru Mikecu nakon što su osvojili zlatnu medalju na Olimpjskim igrama

Naš miks došao je do zlatne medalje u disciplini pištolj deset metara pobedom nad turskim duom u sastavu Jusuf Dikec i Seval Ilajda Tarhan sa  16:14 posle velike borbe i drame nakon što su gubili 8:2.

Ali, bili su naši strelci sjajni kada je bilo najpotrebnije, pa su doneli Srbiji prvu medalju i to najsjajniju. Čestitke pljušte sa svih strana, čestitao im je najbolji teniser ikada Novak Đoković koji je na Instragramu objavio fotografiju naših zlatnih sportista s postolja uz emotikone srpske zastave i zlatne medalje.

Čestitala im je naša najbolja atletičarka Ivana Španović, naša košarkašica Nevena Jovanović, teniserka Ivana Jorović, Danijel Pejdž, nekadašnja američka košarkašica sa srspkim pasošem, košarkaš Stefan Jović, naš plivač Čaba Silađi.

"Hvala ti Zorana Arunović, 10.8 ej", napisao je Čaba Silađi na Tviteru.

 

 


Ivana Španović se oglasila na Instagramu i poslala poruku šampionima.

"Bog je veliki".

Stefan Jović je oduševljen.

"Tako se to radi", napisao je na Instagramu naš košarkaš koji ovog leta nije sa reprezentacijim.

 

Foto: Instagram

 

 

Foto: Instagram

 

 

Foto: Instagram

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Dejan Nestorović: Kritične mineralne sirovine i vetroparkovi su koenzim razvoja moderne evropske Srbije
Društvo

Dejan Nestorović: Kritične mineralne sirovine i vetroparkovi su koenzim razvoja moderne evropske Srbije

Srbija je na putu ka održivoj energetskoj i ekoloskoj budućnosti. Da bi zaista imali zelenu energetiku i novi model rasta, moramo mnogo raditi na dekarbonizaciji privrede i industrije, do 2050. godine tj. da se rešimo štetne emisije zagadjenja vazduha iz naftnih derivate i čvrstih goriva, rekao je aktivista i borac za ljudska i ekološka prava Dejan Nestorović.

30.07.2024

14:58

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija