• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Š.

10.05.2019

09:39

IZMASAKRIRAO MI ĆERKU, PA SE CERIO NA SUĐENJU! Potresna ispovest oca SVIREPO UBIJENE lepotice iz Pančeva!

Vesti

IZMASAKRIRAO MI ĆERKU, PA SE CERIO NA SUĐENJU! Potresna ispovest oca SVIREPO UBIJENE lepotice iz Pančeva!

Podeli vest

Bivši zet Siniša Radovančev mislio je da će dobiti samo par godina zatvora za ubistvo moje ćerke Biljane. Kad mu je sud izrekao 12 godina, pobesneo je, priča Milovan Mijatović, čija je ćerka zverski ubijena 2017.

Bivši zet Siniša je 2017. zaklao moju ćerku, naočigled dvoje dece, pa se smeškao na suđenju! Bio je uveren da će dobiti samo par godina robije, a kad mu je sudija u sredu izrekao kaznu od 12 godina, pobesneo je! I ta kazna je premala za tako svirep zločin, priča Milovan Mijatović iz Pančeva, čiju je ćerku Biljanu Mijatović (30) nožem izmasakrirao njen nevenčani muž Siniša Radovančev (51).

Bez kajanja

Foto: Informer DN

Smejao se, gestikulirao, dobacivao, ćućorio sa svojim prijateljima u publici... Bez trunke žaljenja
Milovan Mijatović

Stravično ubistvo dogodilo se 21. novembra 2017. u iznajmljenom stanu u Pančevu, naočigled Sinišine i Biljanine tada jednomesečne bebe Anje i Biljanine ćerke iz prvog braka Marije (13). U obrazloženju presude pančevačkog Višeg suda konstatuje se da je "ubistvo izvršeno u stanju smanjene uračunljivosti, da je ubijena mlada žena, majka dvoje dece, i da se krivično delo dogodilo dok je Siniša izdržavao kaznu od osam meseci kućnog zatvora, na koju je ranije osuđen zbog tuče i nanošenja teških povreda jednom muškarcu".

Biljanin otac Milovan ističe da nije zadovoljan presudom od 12 godina, imajući u vidu na kakav svirep način je njegova ćerka ubijena.

- Ubio je porodilju, tako što joj je zario nož u srce. Devojčice su u tom trenutku bile u drugoj sobi i sve to slušale. Siniša je odranije imao dosije i bio je u kućnom zatvoru, sa "nanogicom", kad je zgrabio nož i izmasakrirao mi ćerku. I kazna za to je mizernih 12 godina?! Šta dalje da vam pričam! Naravno da nisam zadovoljan! - priča očajni Milovan, koji je po zanimanju taksista.

OSUĐEN MONSTRUM KOJI JE ZAKLAO ŽENU PRED BEBOM I ĆERKOM! Da li mislite da je dobio kaznu koliku zaslužuje? (ANKETA)

Najviše mu je, kaže, zasmetalo to što se Siniša sve vreme na suđenjima ponašao "kao da je došao u bioskop".

- Smejao se, gestikulirao, dobacivao, ćućorio sa svojim prijateljima u publici... Bez trunke žaljenja za ono što je uradio! Nikada se nije izvinio, nikada nas nije pozvao da nas pita kako nam je, kako preživljavamo. Na suđenjima nije izrazio kajanje. Za malu Anju se ne interesuje - objašnjava Milovan.

Prema njegovim rečima, Siniša se jedino zabrinuo za svoju budućnost, u trenutku kada je sudija pročitao presudu.

- Kad je čuo da će robijati 12 godina, pocrneo je u licu. Od čoveka koji je bio ubeđen da će se izvući, koji je od svojih branilaca dobijao uverenja da neće dobiti više od pet godina robije, postao je odjednom zabrinut. Više mu nije bilo svejedno i nije se smejao. Meni to nije nikakva uteha. Da se ja pitam, Siniša ne bi odgovarao za to "obično" ubistvo, za šta je maksimalna kazna 15 godina, već za teško ubistvo, za šta bi mu pretilo do 40 godina robije - ističe naš sagovornik.

Biljanin brat blizanac i dalje pati za njom

Biljanin brat blizanac Bojan nikako ne može da se pomiri s tim što je ostao bez sestre, on i dalje pati za njom. Njihov otac Milovan priča da je Bojan ljut na ceo svet i ne može da prihvati tragediju.
- Žao mu je sestre i razumem ga, njemu je najteže. Razgovaram sa njim, pokušavam da utičem na njega, ali mu je mnogo teško. Nema dana da ne pomene Bilju - priča Milovan.

Inače, Anja i Marija su nakon krvavog pira nastavile život u hraniteljskim porodicama.

- Anja danas ima godinu i sedam meseci, dok je Marija napunila 14 godina. To su dedine duše... Viđam ih u prostorijama Centra za socijalni rad. Malenu sam skoro vodio na Biljanin grob. Pokazao sam joj gde joj je sahranjena majka, pričao sam joj koliko je bila požrtvovana i koliko je volela svoju decu. Kupujem im slatkiše i garderobu, dajem im novac, koliko mogu. Mariju često vozim kod drugarice ili u školu - priča Milovan i dodaje da nije tačna priča da je Siniša, navodno, iz zatvora slao deci neku pomoć, niti je aplicirao za starateljstvo.

Milovan ističe i da je njegova ćerka preživljavala pakao u zajednici sa Sinišom.

- Ona je bila zaposlena u Pančevu, ali joj je Siniša branio da radi. Poslušala ga je i dala je otkaz, jer se nadala normalnom životu i braku, a eto kako je završila... Nakon svega, jedino me moje unuke održavaju u životu - kaže on.

"PI*KO JEDNA, NI DETE NIJE TVOJE"! Monstrum Siniša je zbog ovih reči ubio Biljanu, a sada zapomaže: MOLIM VAS, HOĆU DA ZNAM DA LI JE ANJA ZAISTA MOJA ĆERKA!

Podsetimo, Siniša i Biljana su se posvađali u stanu u Pančevu, kad je on dograbio nož i ubio je. Nakon toga je pozvao policiju i izašao ispred zgrade, gde se predao. Tokom suđenja se pravdao da mu je kobnog dana pao mrak na oči jer mu je Biljana, navodno, u afektu rekla: "Pi*ko jedna, ni dete nije tvoje."

I tužilaštvo i odbrana najavili su da će uložiti žalbu na prvostepenu presudu jer nisu zadovoljni visinom kazne. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Giša

pre 4 godine

Štaće ti sud. Dijete je u pitanju čovječe.

Milan

pre 4 godine

Несрећни Миловане,знаш шта ти је чинити...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17