• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2024

12:50

DOSTA ZLOČINA! Dragan J. Vučićević: Jurenje repa

Zoran Sinko

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Dragan J. Vučićević: Jurenje repa

Podeli vest

Da sam duhovit, ko što nisam, rekao bih da se strategija tzv. srpske opozicije svela na onu staru foru: uđeš, izađeš, gotovo…

Glupu šalu na stranu, ali oni su danas, ti tzv. opozicionari, zaista slika i prilika ludog kučeta koje čitav život juri svoj rep, iako nema baš nikakve šanse da ga stigne. Sva im se tzv. politika svela na 'jurenje repa', na celoživotno ponavljanje jedne iste radnje, unapred i zauvek osuđene na neuspeh. Traže izbore, dobiju izbore, izgube izbore, kukaju kad izgube izbore… I onda opet ukrug: traže izbore, dobiju izbore, izgube izbore, pa nanovo, jelte, kukaju… I tako celog njihovog kratkotrajnog politikantskog života - koliko god puta da izgube, koliko god bilo očigledno da ih narod neće, oni i dalje uporno traže izbore, gube izbore i onda kukaju glumatajući žrtve…

Evo ih sad u Nišu. Kukaju jer su izgubili, a slavili su i u muška usta se ljubili kada su ono, u izbornoj noći, na tren pomislili da su pobedili. Tada, u nedelju, 2. juna, uveče, kada im se pričinilo da, može biti, imaju jednog odbornika više, nisu nijednom rečju spomenuli, nisu se požalili ni na kakvu izbornu nepravilnost, a kamoli 'tešku izbornu krađu', o kojoj sada govore! Sada im se ta nova, zvečeća laž čini kao jedini preostali izlaz u pokušaju da otmu vlast. A ne vide, nesrećnici nesrećni, potpuno izludeli od jurenja sopstvenog repa, da bi na nekim novim ponovljenim izborima u Nišu danas osvojili znatno manje glasova.

Kako to? Pa, tako što je sada narodu sve jasno, tako što su birači, u danima nakon izbora, videli ko su oni iz tzv. opozicije, zapravo. I tako što više niko u Nišu nema iluzija o doktoru Miliću - sada je svima posve očigledno da je on, nažalost, samo egomanijakalni politikant koji se 'loži' na masone, iluminate i ostale bulšit mitomanske priče, odrod koji je spreman baš na sve da bi odradio američku ropsku porciju čvaraka, pa i na to da državnu bolnicu usred Niša 'ukrasi' grbom američke vojske, iste one vojske koja je po tom istom gradu bacala kasetne bombe i ubijala nevine civile!?!

E, ali baš zato - nije dr Milić baš toliko glup - on sad neće izbore!?! Nego, kaže, hoće da mu Vučić preda vlast!?! Alo! On je, dakle, izgubio izbore, njegova GG lista dobila je 20% manje glasova od Vučićeve liste 'Niš sutra', ali šta to smeta, nije to nikakav problem!?! Vučić njemu treba da preda vlast, njemu i onom njegovom, u razvoju zaostalom, 'Đorđetu' Stankoviću. Kako, zašto? Pa, zato što… zato što su Miliću tako rekli Amerikanci, zato što mu je tako javilo 'svevideće oko', zato što su tako naložili malteški vitezovi, rotarijanci, trilateralci… I zato što, baš bi bila grehota, jelte, da baš sada ponestane para za onu vilu od milion evra na Beverli Hilsu iznad Niša, i baš bi bilo glupo da baš sada doktor mora da odustane od svog hobija - sakupljanja luks stanova po Beogradu i Nišu. Jer, baš mu je lepo krenulo, red bi bio da se još malo 'omrsi', zar ne?


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija