• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.02.2020

16:38

OVO SU REČI ĐILASA I OBRADOVIĆA, A OBOJICA IMAJU ŽENSKU DECU! Handanović RASTURIO lidere SzS: DA LI JE OVO SRBIJA KOJU ŽELITE?

Politika

OVO SU REČI ĐILASA I OBRADOVIĆA, A OBOJICA IMAJU ŽENSKU DECU! Handanović RASTURIO lidere SzS: DA LI JE OVO SRBIJA KOJU ŽELITE?

Podeli vest

Damir Handanović, direktor CEBEF-a, prokomentarisao je još jedan monstruozni napad na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u režiji Sibina Vukadinovića, pulena lidera “Dveri” Boška Obradovića

Kako ističe Handanović, u ovakvoj izjavi vidi samo mržnju Dragana Đilasa i Boška Obradovića.

- Nema ovde nikakvog pojedinca iz Dveri, koji je, eto “slučajno” bio sa Boškom Obradovićem više puta u Skupštini. U ovoj bolesnoj izjavi ja vidim samo jedno, mržnju Dragana Đilasa i Obradovića prema predsedniku Srbije i njegovoj porodici - poručio je Handanović.

Direktor CEBEF-a zapitao je "koji monstrum bi mogao izgovoriti ovakve reči", podsećajući da obojica imaju žensku decu.

- Koji to monstrum, a obojica ponenutih imaju žensku decu, koji to bolesni um, može nešto ovakvo pomisliti i izgovoriti?! Je l’ ovo Srbija koju žele Boško i Đilas? Je l’ ovo politika za koju se zalažu? Jel’ ovo demokratija koju nam nude pomenuti idioti? - navodi Handanović i dodaje:

Za razliku od Boška i Đilasa, koji nisu našli za shodno ni da osude izjavu ovog kretena, siguran sam da predsednik Vučić nikada ne bi dozvolio da bilo čija ćerka, majka, sestra, da doživi ovakve uvrede i da prođe nekažnjeno - rekao je Handnaović.

KOLIKO LI STE BOLESNI, ĐUBRADI FAŠISTIČKA?! Evo šta je program Boška i njegove ekipe u Skupštini - brutalno vređanje Vučića i njegove porodice!

 

 

Ovakve reči, navodi, ne izgovaraju se ni najgorem neprijatelju.

- Šta god da kazem, nedovoljno je, jer ovakvo nešto ni najgorem neprijatelju niko od nas nikada ne bi izgovorio. Zato još jednom ponavljam, ovo su reči Boška Obradovića i Dragana Đilasa, a ne nekog anonimusa – navodi Handanović. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija