• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.05.2020

07:26 >> 09:24

ĐILASOV "DANAS" PLJUNUO U LICE SVIM ŽRTVAMA FAŠIZMA! Objavili još jednu idiotsku karikaturu na kojoj predsednika Vučića porede sa Hitlerom!

Politika

ĐILASOV "DANAS" PLJUNUO U LICE SVIM ŽRTVAMA FAŠIZMA! Objavili još jednu idiotsku karikaturu na kojoj predsednika Vučića porede sa Hitlerom!

Podeli vest

Niskotiražni tabloid danas, koji je pod direktnom kontrolom lidera SZS Dragana Đilasa, objavio je na naslovnoj strani sramnu Koraksovu karikaturu na kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prikazan kao Adolf Hitler, čime je ovaj sada već dokazano opsukni medij, pljunuo u lice svim žrtvama fašizma i nacizma

Potpredsednik SNS Marko Ðurić ocenio je da je dnevni list "Danas", naslovnom stranom pljunuo u lice građanima Srbije i žrtvama fašizma.

Prikazujući od strane većine građana demokratski izabranog predsednika na naslovnoj strani kao Hitlera, ovaj tajkunski uradak još jednom pokazuje da sam zapravo, po svom sadržaju i dehumanizaciji neistomišljenika, sve više oponaša "Der Sturmer" i "Volkischer Beobachter" iz mračnih 40-tih godina prošlog veka", naveo je Ðurić u saopštenju.

Bljuvotinom od naslovne strane, ističe Ðurić, "Danas" je najavio koliko će u narednih nešto više od mesec dana biti prljava i antidemokratska kampanja svih onih koji predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku nastoje da diskredituju na najbesmislenije načine, a sve u korist onih koji žele da poraze Srbiju.


"Kada dnevni list ponosan na svoju navodnu "građansku" uređivačku politiku dozvoli sebi da na istoj stranici demokratski izabranog predsednika Srbije prikaže kao Hitlera, a deklarisanog fašistu Boška Obradovića kao borca za ljudska prava, to opisuje stepen očaja onih koji naručuju takve sadržaje i vređa sve žrtve fašizma i nacizma", kaže funckioner SNS.

Foto: Tanjug

Ðurić navodi da je list "Danas", neopozivo od antiheroja i promotera nasilja i primitivizma napravio svog heroja, i kaže da mu je kao čoveku žao zbog razmera vrednosnog i moralnog potonuća i zbunjenosti ljudi koji prave te novine.

"Ne želeći da osporavam jednom mediju uređivačke slobode, iako pomenuti list postaje oaza neukusa, moram da sa žaljenjem konstatujem da je medijski prostor u Srbiji ovakvim bizarnim tretmanom političke stvarnosti unazađen, a kao građanin sam opravdano uvređen ovim prostačkom zloupotrebom slobode mišljenja i govora", naveo je Ðurić.

Predsednik Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka, kako ističe, neće pokleknuti i biti obeshrabreni agresijom i primitivizmom glasne manjine, koja uz podršku neprijatelja srpskih državnih i nacionalnih interesa pokušava da kidnapuje Srbiju.

Građani Srbije zaslužuju bolje od Boška Obradovića i njegovog samoproglašenog revolucionarnog glasila, zaključuje Ðurić u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 3 godine

list danas smrdi na daleko to su isti fasisti kao bosko smrad bosko bio u skupstini zdrao i spavao a danas pise o njemu kao o muceniku drzava mora prestati da finansira dnevne novine zivite od onog sto prodate

Rade

pre 3 godine

Kako kaže narod, vrana vrani oči ne vadi! Sve je jasno, Vučića mrze: Boško Obradović, ustaše iz hrvatske, Dragan Đilas, ustaše iz crne gore, Vuk Jeremić, Kurti, Borko Stefanović, Haradinaj, Hašim Tači, Medlin Olbrajt i tako dalje, da ne nabrajam, i naravno DANAS! I ovo je dovoljno. Sve su to naši, Srpski, "prijatelji" i "velike srpske patriote"! Svi su oni na istoj strani. Oni to znaju, ali na svu sreću, znamo i mi!

Vladan

pre 3 godine

Sta ima da prica djilas . Zaboravio je kada je dao intervju za svoku tv da skloni knjigu treceg rajha najvecu nacisticku ulogu nemacke u dr.svtskom ratu .Covek proucava i razmatra sta su sve nacisti radili za vreme rata Zar to nije bolesno i takav covek da vodi drzavu

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija