• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.06.2020

09:59

NE SMETAJU NJIMA DECA U SPOTOVIMA, NJIMA SMETA ON! Opozicija preko svojih satelita ima cilj DA ELIMINIŠE VUČIĆA IZ IZBORNE UTAKMICE!

Politika

NE SMETAJU NJIMA DECA U SPOTOVIMA, NJIMA SMETA ON! Opozicija preko svojih satelita ima cilj DA ELIMINIŠE VUČIĆA IZ IZBORNE UTAKMICE!

Podeli vest

Hajka na predizborni spot SNS u kome se pojavljuje šestogodišnja devojčica, još jedna je lažna priča bojkotaškog dela opozicije predvođenog Draganom Đilasom čiji je glavni cilj eliminacija Aleksandra Vučića iz izborne utakmice


Nakon što je pomenuti spot na zahtev direktora N1 Ralfa Metnija odlukom REM zabranjen, Biro za društvena istraživanja (BIRODI) i Udruženi građanski pokreti (UGP) otišli su korak dalje i zatražili od Regulatornog tela za elektronske medije da preispita i zabrani emitovanje svih spotova u kojima se Aleksandar Vučić pojavlje "bez jasno navedene funkcije, jer su takvi spotovi u suprotnosti sa zakonom"?!?

Dakle, ne samo spot u kome se pojavljuje šestogodišnja devojčica, već svi predizborni spotovi SNS.

Đilasovim satelitskim udruženjima i pokretima, navodno, nije jasno u kom se svojstvu Vučić pojavljuje u spotovima, bez obzira što je on nosilac izborne liste SNS i što ta lista nosi njegovo ime: "Aleksandar Vučić - Za našu decu".

Iz svega navedenog nedvosmisleno se vidi namera đilasovaca da se Vučić, ako je ikako moguće eliminiše iz izborne utakmice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Klod

pre 3 godine

Ima li nase dece na Kim? Ili je i taj spot zabranjen?

Zoran

pre 3 godine

Oni su imali decu na spotovima pa zasto ne i mi , oni su krali zasto ne i mi i td. Pa kakva je onda razlika izmedju njih.

LAKI

pre 3 godine

Да елиминишу Вучића из изборне утакмице? Ови? Па они незнају где им је почетак, а где им је крај. Незнају ко им главу носи. Једино што знају то је да дрпају лову, ту су ненадмашни.

BranoT

pre 3 godine

Vucicu, predlazem da napravite isti spot do detalja ali sa jednim dodatkom: ispred decojcice koja se igra neka sedi njen "otac" sa kojim Vucic prica. Kad Vucic nesto pita "oca" neka "upadne" devojcica sa odgovorom... Ne mogu Vam onda nista !

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija