• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

23.06.2020

22:02

MONARHISTIMA FALI 5.000 GLASOVA, VERUJU DA ĆE U PARLAMENT SRBIJE! Svi glasovi još nisu prebrojani, cenzus nije nedostižan!

Politika

MONARHISTIMA FALI 5.000 GLASOVA, VERUJU DA ĆE U PARLAMENT SRBIJE! Svi glasovi još nisu prebrojani, cenzus nije nedostižan!

Podeli vest

Pokretu obnove Kraljevine Srbije, čiji je lider Žika Gojković, nedostaje oko 5.000 glasova da pređe cenzus. Ipak, šef "monarhista" i dalje ne gubi nadu da će ući u Skupštinu Srbije kada svi glasovi budu prebrojani

Gojković kaže za Informer da su ovo prvi republički izbori na kojima je POKS učestvovao i da je zato zadovoljan rezultatima.


- Naravno, očekivao sam još veću podršku građana, ali smo generalno zadovoljni. Komentarisaćemo izborne rezultate kada se potpuno završi izborni proces, a on za nas još nije gotov. Kako god se završi izborni proces, bilo nas u parlamentu ili ne, mi nastavljamo da se borimo za obnovu kraljevine Srbije, njene snage i slave - poručuje Gojković, koji najavljuje da će na više od 20 biračkih mesta podneti prigovore zbog nepravilnosti.

Zadovoljni

Očekivali smo još veću podršku, ali smo generalno zadovoljni
Žika Gojković, lider POKS-a



POKS je četvrta po broju osvojenih glasova od ukupno 21 izborne liste na republičkom nivou, dok su na pokrajinskim izborima prešli cenzus i osvojili pet mandata u Skupštini Vojvodine.


- Takođe, imaćemo odbornike u više od 20 gradova i opština, između ostalog i u Kragujevcu, Kruševcu, Jagodini, Valjevu, Čačku, Pirotu, Smederevskoj Palanci, Bečeju, Knjaževcu, Sopotu, Arilju, Prokuplju, Priboju, Kraljevu... - naglašava Gojković.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoki

pre 4 godine

Ta stranka je nudila svakom coveku 100 evra da glasa za nju i puno njih je uzelo pare i imam svedoke . Pitanje je odakle su te pare ???

zoki

pre 4 godine

Sve ce da urade samo da se dokopaju drzavne kasse . SVE

slađa

pre 4 godine

Где ћете будале са овим Шиптарима у парламент. Па то су све гласови Тачију. Ови избори су намештаљка и лаж. Нико их неће признати. Северна Кореја. Зато вода расте и носи рђу на све стране. Док не стигне до арапског гнезда,

srle

pre 4 godine

Da ste manjine, usli biste... Proglasite se za Rome na sledecim izborima.

AMatić

pre 4 godine

Voleo bih da nam Gos. Žika Gojković kaže: gde je taj kralj, zašto nije učestvovao u kampanji, dali zna bar da se smeje srpski, kojim jezikom bi morali sa njim da govorimo?????? To nezna ni sam Žika Gojković!!!! Koo što kaže AVučić, ŽIVELA SRBIJA I NJEN NAROD.

Vlado

pre 4 godine

Fali njima mnogo više! Gde to u svetu ima da se republika vraća na kraljevinu???!!!

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Imamo pet godina, ili će nas uništiti! Henri Kisindžer pred smrt poslao stravično upozorenje! Ostala su nam još četiri leta?!
Mislite o ovome

Imamo pet godina, ili će nas uništiti! Henri Kisindžer pred smrt poslao stravično upozorenje! Ostala su nam još četiri leta?!

Henri Kisindžer, bivši američki državni sekretar koji je umro prošlog novembra, proveo je većinu svoje karijere razmišljajući o opasnostima od nuklearnog oružja. Ali u 99. godini, Kisindžer je počeo da upozorava na veštačku inteligenciju (AI), za koju je verovao da bi mogla biti daleko smrtonosnija od najmoćnije bombe.

16.07.2024

20:34

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija