• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.08.2020

14:52

JEDVA DOČEKAO DA VUČIĆU ZABIJE NOŽ U LEĐA! Vuk Drašković savetuje predsedniku Srbije da se sastane s Trampom i prizna lažnu državu Kosovo!

Politika

JEDVA DOČEKAO DA VUČIĆU ZABIJE NOŽ U LEĐA! Vuk Drašković savetuje predsedniku Srbije da se sastane s Trampom i prizna lažnu državu Kosovo!

Podeli vest

Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković, samo tri dana pre Vučićevog odlaska na razgovore o Kosovu i Metohiji U Vašingtonu, poručio je predsedniku Srbije da nipošto ne odbije susret sa predsednikom SAD Donaldom Trampom, uprkos tome što bi, ako bi došlo do tog susreta, Srbiji bio postavljen zahtev da prizna lažnu državu Kosovo


Drašković, čiji je SPO i dalje član vladajuće koalicije, praktično je ovom izjavom za jednu od tajkunskih televizija u Srbiji zabio nož u leđa Vučiću, bez kojeg bi, to je svima jasno, njegova stranka odavno bila politički mrtva.

Podsetimo, predsednik Vučić je juče, gostujući na TV Pink, izjavio je da ukoliko sadržaj zahteva Amerike prema Srbiji po pitanju Kosova i Metohije u Vašingtonu 4. septembra bude onakav kao što on pretpostavlja, onda do susreta sa predsednikom Donaldom Trampom neće doći.

Vučić je rekao da bi, ukoliko bi prihvatio susret sa predsednikom Trampom, bio prvi srpski predsednik koji bi mogao da ima ne samo prvi susret sa Avdulahom Hotijem i Trampom, već i bilateralni susret sa američkim predsednikom.

- Pošto mislim da znam šta može da bude sadržaj tog iznenađenja, jer to osećam, a ne zato što imam podatke, pre će biti da ću to da odbijem i da do tog susreta neće doći - rekao je Vučić, odgovarajući na pitanje da li očekuje da će Tramp prisustovati sastanku.

Istakao je da će se pregovori oko ekonomije lako završiti, ali ga, navodi, brinu teme u nastavku tog sastanka.

- Mi počinjemo u 10 sati ujutru po istočnom američkom vremenu sa pregovorima i razgovoirma o ekonomiji, tu se možemo dogovoriti sa Prištinom za tri, četiri ili pet sati, a onda imamo nastavak, a ja čekam šta će biti na nastavku”, podvukao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 3 godine

Признавањем независносг Косова признаје се ТЕРОРИЗАМ као легитимни облик политичке борбе... Признањем независног Косова - аболицирају се Хашим Тачи и Рамуш Харадинај за страшне злочине над Србима, посебно оне изведене у тзв " Жутој кући"... Признавањем независног Косова, признаје се ГЕНОЦИД над 250 хиљада Срба протераних са Косова од 1999. Признавањем независног Косова - све српске светиње манастири и Пећка Партијаршија нестају за 20 година...

Pravda

pre 3 godine

U svakom žitu ima kukolja! A vuk drašković je oduvek korov, đubre i izdajnika! Neko vreme je pokušavao da se prikrije! Ali nema veze, on je totalno marginalna ličnost!

Rade

pre 3 godine

Ko ovog i pita za nešto. Ne znam samo kako ga nije sramota da se pojavi ! ! ! !

branko m62

pre 3 godine

Nosilac brenda "Grandmothers and frogs" priča bez veze, ponovo. Prodaj tvoju Hercegovinu

zoran

pre 3 godine

Vučić ne sme odbiti sastanak sa Trumpom..to bi ga ubilo odmah

Pera

pre 3 godine

General bezbednosti je jedan najvisih cinova u komunistickoj bezbednosti u jugoslaviji ih je bilo samo nekoliko a jedan od takvij jovo kapidzic mogao je licno da nazove tita a i tito licno je nazivao njega sto otkriva najvisi status u bezbednosti sftj a taj kapidzic je u jednom intervjuu na b92 rekao da je draskovic njihov odnosno komunisticki bezbednjak pa ga to odredjuje u identitetu i prema kim a to sto ga je vucic uzeo i drzi za savetnika je enigma.

AS

pre 3 godine

POČELO JE DA SVIĆE. VIDI SE KO JE VERA A KO NEVERA.

Borac R SRPSKE

pre 3 godine

TAKO CE I DODIK VRLO BRZO ISTO URADIT.

Djoka

pre 3 godine

Drasko je uvek vec i licio na Juda Iskariot, ali mozda je njegova zena za sve kriva. Izrod bio i ostao!

Stojan

pre 3 godine

Zasto taj Draskovic vise ne ode da zivi u Albaniju kad ih toliko voli? Sta radi u Srbiji kad je nevoli i kad mrzi vecinu Srba.

Amater

pre 3 godine

KOMBI STRANKA A VUCIC MU POKLANJA POSLANICKE MANDATE A SADA MA KAKVI SADA UVEK JE BUSIO VUCICEVU POLITIKU....

Llubiša

pre 3 godine

Branković ipak nije bio izdajnik, a Drašković jeste.

Boki 61

pre 3 godine

Jel ta nesreća još živ. Sreca sto se ništa ne pita. On potpisa da nato može vršljati po Srbiji i da nikoga ništa ne pita. Sad bi i Kosovo da preda. Bedno.

perica

pre 3 godine

Jes klipan, jes "ko da vise" a i jest ugodan zivot bez rada !

Srbin

pre 3 godine

Gubre jedno izdajnicko, prodana duso, licemeru, lizi dupe zapadu.

Voja Sesko

pre 3 godine

Poljubio si Olbrajtovu un ruku sada mozeas Trampa u dupe da ljubis Draskovicu. Ti si navikao da ljubis uvek u zadnjce nije3 vazno cija je.

Čarapan

pre 3 godine

Ja se sećam kako je Olbrajtovoj u SAD ljubio ruke pa me čudi da tad nije obavio priznanje jer jim je davao i što nisu trežili.

Rasa

pre 3 godine

iskreno Vucic treba sa se vidi sa Trampom pa akobtreba njemu u lice da kaze ne. Posto znam albance i njihov mentalitet oni lazu ko kerovi da ce Tramp doci na sastanak,dizu sebi cenu i podizu tenziju da bi se kao mi uplasili.

vita

pre 3 godine

ovog psihopatu i ludaka ,treba proterati iz zemlje.ovaj je covek neprijatelj ove zemlje.

Penzioner

pre 3 godine

Treba familiji Draskovic oduzeti imovinu i proterati ih iz Srbije!

Vjekoslav

pre 3 godine

SPO i Vuku nije mesto ni u opoziciji po pitanju arhive i službi bezbednosti, Slobodana, jer i opozicija isto misli o tom pitanju i stav SPO je poznat po ovom pitanju od prvog dana. Vuku nije mesto u opoziciji ni po pitanju monarhije i NATO jer i po ovim pitanjima opozicija isto misli kao pozicija. Šta Vuk misli po ovim pitanjima to znaju i vrapci na grani a to što iskaže svoje misli rečima ne menja stvar i ne čini ga Judom. Znači Vuku i SPO-u nije mesto ni u opoziciji po ovim pitanjima jedino ako neki misle da je na nebu kako su neki drugi i planirali. Za Srbiju je dobro da otvori arhivu i reši pitanje službi bezbednosti a ne za nekoga strane.

MARKOMILJANOV

pre 3 godine

Овај човек је стално мењао мишљења али већ деценијама не мења фризуру. За разлику од оног вука из народне пословице, овај стално мења ћуд а не длаку.

Zoran

pre 3 godine

Naša politička elita je šiptarske secesioniste u vreme pobune 1981 godine nazvala iridentom (pokret za pripajanje matici). Oni su svih ovih godina realizovali taj plan. Naša politička elita je 1999 poslala nekog anonimnog generala u Kumanovo da potpiše "tehnički sporazum" sa NATO agresorom. Ko je potpisao naredbu o povlačenju vojske SRJ sa Kosova i predaju dela teritorije neprijatelju? To je bio akt izdaje. To se kažnjava kao izdaja zemlje.To je izdaja heroja sa Košara, na kojima su izginuli i odbranili ih.

Djura

pre 3 godine

Pa njemu je najvaznije da mu Dana sedi u upravnom odboru NIS-a, nicim zasluzeno, te prima 900 hiljada dinara mesecno!?

AMatić

pre 3 godine

Nemojte da kritikujete Draškovića, da nebi opet izmislio atentat na njega. Drašković je obična politička fukara koja sve radi kad mu se dobro plati. A njegova supruga muze državu Srbiju i to im nije dosta.

popara

pre 3 godine

Neopevana, budala.Budala je govorila, da će seći muslimanske ruke,Svojevremeno je išao na Pale da da podršku Mladiću i Kardžiću.Kasnije, bio je taj, koji je zagovarao, hapšnje njih dvojice, Verovatno sam, ja budala,kad o budali pišem!

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija