• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.09.2020

15:16

GOJKOVIĆ: Onima koji napadaju Vučića traže alibi za svoje neuspehe!

Politika

GOJKOVIĆ: Onima koji napadaju Vučića traže alibi za svoje neuspehe!

Podeli vest

Novi napadi na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića pokazuju koliko je teško onima koje je vreme davno prevazišlo da priznaju i da prepoznaju istinu, umesto što traže alibi za sopstvene neuspehe, izjavila je članica Predsedništva SNS Maja Gojković



- Ovakvi napadi su potpuno neutemeljeni i u dubokom sukobu sa stvarnošću. Srbija se ni na koji način nije mešala u izborni proces u Crnoj Gori, niti je upućivala pozive građanima Crne Gore i usmerevala za koga da glasaju, što nije slučaj sa svima u regionu - rekla je Gojković i dodala:

- Kao što je dobro poznato, Srbija je uložila ogroman trud u razvoj regionalne saradnje i povezivanja za zajednički prosperitet, iza čega svojom ogromnom snagom i požrtvovanjem stoji upravo Aleksandar Vučić. U ovaj cilj uloženo je na samo neverovatno mnogo energije i vizije, već i mudrosti, odgovornosti i trpeljivosti.

Biće da oni koji optužuju Srbiju, istakla je Gojković, za sopstvene neuspehe ne mogu da prihvate uspešnu Srbiju, koja jača i napreduje na svim poljima, i snaži svoj međunarodni ugled i pozicije, za šta im je naravno glavni krivac upravo Aleksandar Vučić. 

- Očigledno ne razumeju da su se vremena promenila i da se politika ne može voditi samo stalnim optuživanjem Srbije, niti zastrašivanjem bilo koga Srbijom. Ono što zapravo ne shvataju je da Srbi ne mogu biti krivi zbog toga što traže svoja demokratska prava i slobode. Duhovima iz boce, koje vide u tuđim rukama, se igraju upravo oni koji odbijaju da prepoznaju okrenutost Srbije budućnosti, razvoju i zajedničkom napretku. Duhove svuda oko sebe u stvari vide oni koji su sami okruženi avetima prošlosti - zaključila je Gojković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BozaB

pre 3 godine

Napadaju Vucica jer radi za nasu drzavu a ne kao oni za svoje dzepove.

Dejan

pre 3 godine

Svi oni koji optužuju Srbiju, za sopstvene neuspehe ne mogu da prihvate uspešnu Srbiju, koja jača i napreduje na svim poljima, i snaži svoj međunarodni ugled i pozicije, za šta im je naravno glavni krivac upravo Aleksandar Vučić.Nemaju snage da poraz traže u sopstvenim redovima.

BUBA

pre 3 godine

Svaki neuspeh se traži u drugome tako i opozicija ,Đilas i drugi su zaborav al žele da ponovo isplivaju al kasno

Maja

pre 3 godine

Milo ne moze da prihvati realnost, a to je da je lose vodio zemlju i zato je izgubio.

Verica

pre 3 godine

Neosnovan napad opozicije na predsednika Vucica je losa odbrana opozicije za svoj nerad.

Pera

pre 3 godine

Lako je napadati druge i traziti izgovor za neuspeh.

Dragan

pre 3 godine

Đukanović krivca za poraz na izborima ne treba da traži u Srbiji i Beogradu nego u svojoj odluci da u skupštinu usvoji Zakon o slobodi veroispovesti. Antisrpska kampanja koštala ga izbora a glasačima u Crnoj Gori nije se obratio predsednik Vučić već Albanski predsednik Rama što je dodatno iziritiralo građane u Crnoj Gori.

Saša

pre 3 godine

Zamislite koliko je teško imati pa nemati. A oni koji danas napadaju Vučića imali su u rukama sve, sudbinu naroda i države, sve poluge moći koje su koristili isključivo za lično bogaćenje a ne za opšte dobro. I sad ih jako boli što im je ta moć uskraćena.

Vanja

pre 3 godine

Srbija nema potrebe da se meša u bilo čija unutrašnja politička pitanja. Imamo mi dosta svojih obaveza, ulaganja, gradnje, ekonomsku stabilnost i sigurno nećemo da se bavimo stvarima nebitnim za nas. Mi samo želimo mir i stabilnost prema svima.

Zoran

pre 3 godine

Uspešna Srbija je sada svima trn u oku, neki jednostavno ne mogu da se izbore sa činjenicom koliko je naša zemlja postigla pozitivnih rezultata za kratak vremenski period i koliko nailazimo na odobravanja i prepoznavanja naših uspeha od strane svih većih zemalja.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija