• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.11.2020

12:23

DAČIĆ REŠIO MISTERIJU CENA U SKUPŠTINSKOM RESTORANU: Ne utičem ja na cene, ni poslanici, već evo ko ih određuje!

Politika

DAČIĆ REŠIO MISTERIJU CENA U SKUPŠTINSKOM RESTORANU: Ne utičem ja na cene, ni poslanici, već evo ko ih određuje!

Podeli vest

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić rešio je da stane na put “satanizaciji” parlamenta i neosnovanim tvrdnjama da poslanici ništa ne rade osim što piju po povlašćenim cenama.

Dačić je rekao da se takve priče pojavljuju mnogo dugo i pošto se, kaže, sukcesicno pojavljuju, zatražio je i dobio informaciju sa kojom želi da temu cena u restoranu “skine sa dnevnog reda”.

Kako je objasnio, niti on kao predsednik skupštine utiče na cene u restoranu, niti poslanici, već Uprava za zajedničke poslove Vlade Srbije, koja se do sada nije oglašavala bilo kakvim saopštenjima tim povodom.

Dacicć je poručio ministru finansija Siniša Malom koji je bio u parlementu zbog rasprave o rebalansu budžeta za 2020.godinu da prenese nadležnim upravama da se pozabave tim poslom i da oni odgovaraju na pitanja o cenama u skupštinskom restoranu.

“Da tu temu skinemo sa dnevnog reda. To govorim zbog ugleda i dostojanstva skupštine”, rekao je Dačić.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladeta

pre 3 godine

E jes rešio problem. Brigo moja pređi na drugoga. Nije bitno ko će koga pitati, već dovedite cene na realan nivo.

A ostali

pre 3 godine

Dajte da se objave cene u svim drzavnim bifeima i restoranima. Vojska, policija, sve, sve budzetske "firme", a takodje i cene odece, odmaralista i svih benificija koje uzivaju. Da zna narod sta "placa'. Ti isti, a poslanici su, odredjuju narodo poreze i doprinose. U kampanji to niko ne pominje. Takodje da se objavi, koliko narod Srbije kostaju reprezentacije, mislim na one koji reprezentativno jedu i piju, kao i da se strogo kontrolise upotreba "drzavnih" automobila, telefona...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija