• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Objektiv

30.12.2020

18:15

BORIS TADIĆ PONOVO PRIMLJEN U BOLNICU! Oglasio se i otkrio u kakvom je stanju

Politika

BORIS TADIĆ PONOVO PRIMLJEN U BOLNICU! Oglasio se i otkrio u kakvom je stanju

Podeli vest

Bivši predsednik Srbije Boris Tadić primljen je danas u bolnicu "Dragiša Mišović"

Tadić je da podsetimo, pre desetak dana, izašao iz bolnice, gde se lečio od posledica korona virusa.

Sumnja se da bivši predsednik, ipak, nije u potpunosti oporavio od bolesti.

Tadić se nakon ponovnog prijema u bolnicu oglasio na svom Tviteru:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boris Tadic

pre 3 godine

Nek umre govno jedno, koje je prodalo Srbiju...

AMatić

pre 3 godine

Uz veliko poštovanje našeg AVučića, moram i građanska kultura mi nalaže da Gospodinu Tadiću poželim brz oporavak, korona nikoga ne štedi.

Zoran karapandzic

pre 3 godine

Narucis cevape, on zavrti medicinski softwer.. Sta oni znaju o Gebelsu... ( sto manje znaju jesce vise cevapa)

Radić Gojko

pre 3 godine

Stiže mu konzilijum doktora Jeremića,Djilasa i Dr. Obradovića,stanje je ozbiljno.

miki

pre 3 godine

Zelim Vam brz oporavak, kao i svim ljudima koju je ova posast zadesila.

Perica

pre 3 godine

Kakvi smo to ljudi? Koliko god ga ne volim on je ipak bio predsednik naše države. Budimo hrišćani a ne zlotvori. Njemu želje za brzo ozdravljenje a sadašnjem predsedniku, Aleksandru Vučiću dobro zdravlje i da i dalje sa uspehom vodi našu prelepu i voljenu SRBIJU!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!
Live TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!

Evropsko prvenstvo u fudbalu liči na Olimpijske igre u Minhenu održane 1936. U savremenom društvu doživeli smo to da u jednoj navodno demokratskoj državi u sred Evrope 50.000 ljudi skandira "ubi Srbina" i "Srbe na vrbe" i da niko na to ne reaguje. O ovoj temi, ali i o temi tajnih društava, odnosno onih koji upravljaju procesima u celom svetu govorio je u emisiji "Info veče" govorio je profesor Bojan Dimitrijević, ekonomista.

20.06.2024

22:17

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)
Live TV

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon posete Severnoj Koreji, obišao i Vijetnam. Po dolasku je otišao u predsedničku palatu gde se sastao sa vijetnamskim predsednikom Toom Lamom. Ovo je peta Putinova poseta Vijetnamu, a prva posle 2017. godine. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su Mihail Zvinčuk, vojni bloger i autor projekta "Ribar" i Vladimir Prebiračević iz srpsko-ruskog centra "Majak". Putem vajber uključenja uživo u program javio se i ratni reporter Igor Damjanović.

20.06.2024

19:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50