• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.01.2021

18:09

OBRAČUN SOCIJALISTA U SKUPŠTINI! Dačić Ružiću isključio mikrofon!

Politika

OBRAČUN SOCIJALISTA U SKUPŠTINI! Dačić Ružiću isključio mikrofon!

Podeli vest

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić u parlamentu je, gde ministri odgovaraju na pitanja poslanika, u šali isključio mikrofon stranačkom kolegi, ministru prosvete Branku Ružiću

- Sa Ružićem ću ja lako, ja ću da mu oduzmem reč, nego šta ću sa drugima? - upitao je Dačić, na šta mu je Ružić odgovorio da to može da učini jedino po Poslovniku Narodne skupštine.

- Šalimo se, naravno. To su naše interne šale - rekao je Ružić i nastavio:

- Naravno da uvek možete da mi oduzmete reč, ali mislim da je uvaženi poslanik... - nastavio je Ružić, ali nije završio, jer mu je Dačić isključio mikrofon.

- Vidiš da mogu da ti isključim mikrofon - prokomentarisao je Dačić i izazvao smeh u sali.

- Hvala prededniče, dokazali ste svoju snagu i mislim da je dobro da javnost Srbije zna ko je šef u parlamentu i da građani to prepoznaju, pa čak i kada meni oduzimate reč, bez razloga. Ali, nemam mogućnosti da se žalim, pošto sam isto upoznat sa Poslovnikom - rekao je Ružić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija