• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DOBROMIROVIĆ

13.03.2021

18:01

ISTINA KOJA ĆE ŠOKIRATI SVE U SRBIJI, PA I ONE NAJVEĆE HEJTERE! Đilas posejao milione evra širom sveta!

Politika

ISTINA KOJA ĆE ŠOKIRATI SVE U SRBIJI, PA I ONE NAJVEĆE HEJTERE! Đilas posejao milione evra širom sveta!

Podeli vest

Dragan Đilas tajne račune ima ne samo u Švajcarskoj i na Mauricijusu nego i u još više od deset država širom sveta. Đilas se sad vadi tvrdnjama da van zemlje nema 'privatne račune'! Ali, činjenica je da njegove privatne firme imaju račune

Tajkun Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde (SSP), bukvalno je posejao i posakrivao desetine miliona evra širom sveta, saznaje Informer!

Naši novinari imali su uvid u dokumentaciju iz koje se jasno vidi da Đilas tajne račune ima, ne samo u Švajcarskoj i na Mauricijusu, kako je to već objavljeno, nego i u još više od deset država širom sveta!?!

Tajkun je juče pokušao da se "vadi" tvrdnjom da u inostranstvu nema "privatne račune", ali je neporeciva činjenica da njegove privatne firme van zemlje imaju račune na kojima je deponovano više desetina miliona evra! Nije, dakle, šija nego je vrat! Dokazi o Đilasovim milionima sakrivenim po celom svetu, kako najavljuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić, biće objavljeni sledeće nedelje.

OD ĐILASA ME NIŠTA NE IZNENAĐUJE, MARINIKA SE "IZLETELA"! Premijerka Brnabić o aferi Mauricijus!

- Već u ponedeljak objavićemo dokaze o svemu, pa i o Mauricijusu - najavljuje Vučić.

Nije šija nego vrat

Naši odlično obavešteni izvori tvrde da Đilas krije milione ne samo u Švajcarskoj i na Mauricijusu već i u brojnim drugim zemljama, uglavnom u "poreskim rajevima".

- Njegovi računi sa milionskim iznosima nalaze se, između ostalog, i u Holandiji, Švajcarskoj, na Mauricijusu, ali i u nekim ofšor zonama u SAD... To nisu privatni, lični računi, na čemu Đilas insistira pokušavajući da se izvadi iz cele priče, već je reč o računa njegovih privatnih firmi. A da se ne lažemo, kad je neko vlasnik ili većinski suvlasnik neke firme, naravno da on raspolaže novcem na računima te kompanije kako hoće. Dakle, Đilas pokušava da se pravda da to nisu njegovi lični računi, ali to svakako jesu računi njegovih privatnih firmi što je gotovo isto - objašnjava naš izvor.

Rajić: Čista demagogija

Predrag Rajić iz Centra za društvenu stabilnost ocenjuje da se Đilas u ovom slučaju služi čistom demagogijom.

- Đilas je očito otvorio olimpijske igre u demagogiji unutar sebi naklonjene opozicije. Iako je vešt u ovoj disciplini, mora se priznati da mu konkurencija u vidu Jeremića i Tepićeve nije za potcenjivanje - ističe Rajić.

 

Da u ovim informacijama i te kako ima istine indirektno je potvrdio i sam Dragan Đilas, koji je priznao da ima račune u Švajcarskoj.

OBEĆAVAM VAM, POŠTOVANI GRAĐANI, INTERESANTNU SLEDEĆU NEDELJU! Vučić objavio važnu informaciju!

- Zna Vučić jako dobro da ja nemam nikakav račun na Mauricijusu, osim ako ga nije on otvorio. Zna da nemam nigde privatni račun u inostranstvu. Zna da sam prodao svoju firmu i da sam sa tim parama, kad sam platio porez dva miliona evra u ovoj državi, otvorio kompaniju u Švajcarskoj i da ni tamo nemam privatni račun i da sam sve to prijavio NBS - rekao je Đilas, koji je napomenuo je njegov advokat "podneo tužbu za laž o računu na Mauricijusu".

Papiri već spremni

Na drugoj strani, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavljuje da će sledeće nedelje biti objavljeni dokazi o svemu, pa i o Mauricijusu.

"Sledeća nedelja biće veoma zanimljiva... Dve godine sam slušao strašne laži i uvrede povodom ubistva Olivera Ivanovića, više od godinu dana besmislice i klevete oko Jovanjice, trpeo sam napade, brutalne i mafijaški organizovane, protiv svoje dece i porodice i uvek sam bio spreman da svima, kako novinarima, tako i nadležnim organima, odgovorim na svako pitanje. Retko sam postavljao pitanja, te sam posebno zadovoljan što je deo mojih političkih protivnika potvrdio da oni i njihove firme imaju račune u Švajcarskoj. Žao mi je samo što su obmanuli javnost za račune na Mauricijusu, osim ako ne misle da nam objasne da su samo korisnici računa, a da je vlasnik njihova firma!? To bi tek bio vrhunski bezobrazluk! Upravo zato, obećavam vam, poštovani građani, interesantnu nedelju pred nama uz mnogo papira i neverovatnih dokaza", napisao je Vučić na Instagramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Malena

pre 3 godine

On svuda po svetu ima tajne racune i novac koji je stekao na verovatno nelegalan nacin, pa onda udara kontru i prebacuje loptu na stranku Sns.

Dragi

pre 3 godine

Pa šta ako Đilas ima novac u stranim državama, odnosno stranim bankama? Pa i Đoković ima novac u stranim državama, odnosno stranim bankama. Osnovno pitanje je: može li država Srbija dokazati da je Đilas lopov? Očito ne može.

aha

pre 3 godine

i drzava i precednik i novine sve to znaju a niko da digne sudsku tužbu smehotresno

Nebojsa iz Beograda

pre 3 godine

Ne razumem otkricete da je Djilas krao a drzava do dozvolila,pa nije lopov kriv sto ga policija nece da hapsi.

Lazni Bot

pre 3 godine

Ovi nikad nece uhapsiti Djilasa jer kako bi skrivali svoj lopovluk.

Dejan

pre 3 godine

Kada je taj čovek u pitanju mene ništa ne iznenadjuje.

Vladimir

pre 3 godine

Stiže novi zakon pa ćemo videti kako će se izboriti sa imovinom a to kad krene biće zezunto za mnoge.

Predragm

pre 3 godine

A jel iko zna sta ce ovaj u Bahreinu? Iz Abu Dabia dolazi sa 5 milijardi dolara naseg novog duga.

licna

pre 3 godine

Da nisu i njemu ukrali ličnu kartu, kao braci?

Iva

pre 3 godine

Mora kriminalac Djilas u stranim bankama otvarati racune, jer ovde ne sme, kada je sve zivo pokrao sto se pokrasti moze od Srbije i njenog naroda!

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Nisam ni iznenađena, a kamoli šokirana - zato što sam zajvaljujući onome što je u ,,Informeru'' pisano i zahvaljujući onome što je na nekim televizijama govorio Dagan J. Vučićević već informisana o stotinama miliona evra koje je Đilas nepošteno stekao.

Marko

pre 3 godine

Ovo je istina koju smo znali! Nadam se da će biti potkrepljena činjenicama,a ne pričama rekla kazala i da će Djilas odgovarati za sav narodski pokradeni novac!

Milutin

pre 3 godine

Bravo predsedniče. Bravo istražitelju. Bravo policajče. Bravo doktore. Bravo patrijarhu. Bravo, beavo, bravo. Pa sa vama niko ne može. Vi ste svetlo za svet.

Skretničar

pre 3 godine

Pitanje svih pitanja : GDE SU PARE OD NIP-a ( pare od prodaje Mobtela Telenoru ) ????????

XY

pre 3 godine

Pa dosta vise ljudi pobogu te priče o Djilasu !Zar ti koji si napisao taj artikal nebi voleo da imaš milione kao Djilas?Ili si mozda toliko velikodusan pa radis za predsednika i državu?Trebali bi iole da se zapitate,pa čemu to vodi,osim vašoj prljavoj kampanji.I ja sam solidno siguran,radom sam sve stekao i ne stidim se.Imam više nego što mi treba,pa mogu i da pomažem druge,a to radim od svega srca jer znam da je to moj znoj i rad.A,ako imate dokaza da je on na nedovoljan način došao do tih miliona,onda je tu sudstvo koje treba time da se bavi a ne vi zavidni.

Željko

pre 3 godine

Đilas diže medijsku propagandu da bi se sprala krivanja sa njega

Siniša

pre 3 godine

Đilas da je ostao na vlasti u Beogradu danas normaln čovek ne bi mogao da živi u Beogradu

Zajko Kukurajko

pre 3 godine

lopuža opisana u Jakovljevoj poslanici 5:1 do 6 odgovaraće Božjem sudu, bez brige, i svi njemu slični, weltweit...

Milica Milicic

pre 3 godine

Od Svajcarske do Mauricijusa, vidi se da je ljigav.

dusan183

pre 3 godine

Ova odvratna lopuža je ojadila ovu zemlju a sada građani plaćaju za sve a što je najgore niko ga do sada nije pozvao da ogovara.

Stojke

pre 3 godine

Kako te bre nije sramota govno jedno licemersko?!Dok su zuti bili na vlasti,radio si u pressu i pljuvao vucica na sva usta,a sad si okrenuo pa pljukes zute dok si uz vucica?I ti novinar...?Jadnice bedni

Na osnovu cega da Vam verujemo

pre 3 godine

Da je to tacno bio bi optuzen i osudjen. A nije, nego ste Vi osudjeni za klevetu Djilasa vise puta, zar ne? Djilas za Predsednika Srbije, ako Bog da!

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija