• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

01.04.2021

17:10

OBAVEZNO PROČITAJTE! Nebojša Bakarec: SSP - Poništićemo, uništićemo, ako dođemo na vlast!

Politika

OBAVEZNO PROČITAJTE! Nebojša Bakarec: SSP - Poništićemo, uništićemo, ako dođemo na vlast!

Podeli vest

Bio jednom jedan čovek koji je izgubio ime. Potpredsednik čoveka bez savesti. Čovek bez imena. Bezimeni. Jednom davno imao je i ime i prezime. A onda je zbog sopstvene gluposti ostao bez imena. Danas se ne zna da li se Stefanović B zove Borislav, Borisav, Borko, Boki, Bole ili naprosto B? Bila jednom jedna žena, bliska ovom čoveku bez imena. Potpredsednica čoveka bez savesti. Žena bez prezimena (to je slično kao žena bez prošlosti). Bezprezimena. Zove se Marinika i niko ne zna da li se ona preziva Živku, Zivku, Zivcu, Čobanu, Ciobanu, Ćobanu ili možda Tepić? Mnogi tvrde da se ona zove Marinika T – slovo „T“ nešto si `Tela? Cela ta pojava je misteriozna. Zbog čega im svima nešto nedostaje? Ovom savest, onom ime, ovoj prezime, svima obraz? I gde su to izgubili?

Na stranu sve to. Čovek bez imena se pojavio 01.04.2021. pred vratima Skupštine grada Beograda, ne da radi, nego da preti. Žena bez prezimena nije bila tu. Ni čovek bez savesti nije bio tu. On je u svojim medijima obznanio da je otišao da se pravi Englez. U London. I još je gramatički poručio „U PETAК SAM NAZAD“. Svi se pitaju šta je time hteo da kaže? Šta si? Gde si? U petak Đ postaje nazad? U petak se Đ unazađuje? Gde nazad, u petak? Кako?

Foto: Printscreen

Na stranu i to. Svi mediji „čoveka bez savesti“ su javili da je „čovek bez imena“ (Stefanović B) na konferenciji za štampu, pripretio sledeće:"Poništićemo sve poslove vlasti u Beogradu. Sve odluke koje danas donosite i koje ste donosili prethodnih dana biće anulirane i rešene onog momenta kad se Beograd oslobodi vašeg jarma i kada vas na prvim slobodnim izborima Beograđani jedinstveno pošalju u prošlost“. Ovo se odnosi i na celu Srbiju.

Foto: Printscreen

Slično tome bivši potpredsednik te iste stranke, poznatiji kao „čovek koji muči kuma“, tj. Marko B, je ranije najavio da će ukoliko SSP dođe na vlast, sve što je građeno poslednjih godina vratiti u prvobitno stanje, što znači da će sve što je izgrađeno, srušiti. U listu „Danas“,16. maja 2019. je pisalo: „Marko B je danas novinarima u opozicionoj „Slobodnoj zoni“ u Beogradu, obećao u ime svoje Stranke slobode i pravde da će oni „sve vratiti u prvobitno stanje kada budu smenili aktuelnu bahatu i korumpiranu gradsku vlast““.

Foto: Printscreen

I to zaista želi i Stefanović B., koji je zamenik „čoveka bez savesti“, to želi i „žena bez prezimena“, to na kraju želi i „čovek bez savesti“. Svi oni žele da prvo ponište sve odluke  vlasti, da bi potom sve vratili u prvobitno stanje. I tu dolazimo do naslova teksta „Poništićemo, uništićemo!“. Oni prvo žele sve da ponište, da bi potom sve uništili. I to, kao što vidite, otvoreno kažu. Ne kriju to!

Pomenuću da je danas, 01.04.2021. Skupština Beograda, između ostalog, donela odluku o podizanju spomenika nobelovcu i velikom indijskom pesniku Rabindranatu Tagori.

U praksi, u stvarnosti to što najavljuju Đilas D, Stefanović B i Bastać M, znači sledeće:

Da će srušiti sve novoizgrađene bolnice i kliničke centre.Ako dođu na vlast.

Da će poništiti sve odluke o nabavci i proizvodnji vakcina. Ako dođu na vlast.

Da će srušiti sve novoizgrađene vrtiće i škole. Ako dođu na vlast.

Da će srušiti stotine kilometara novoizgrađenih autoputeva.Ako dođu na vlast.

Da će srušiti spomenik Stefanu Nemanji. Ako dođu na vlast.

Da će srušiti spomenik Borislavu Pekiću. Ako dođu na vlast.

Da će srušiti spomenik Caru Nikolaju. Ako dođu na vlast.

Da će srušiti budući spomenik nobelovcu Rabindranatu Tagori. Ako dođu na vlast.

Da će srušiti „Beograd na vodi“. Ako dođu na vlast.

Da će sravniti sa zemljom rekonstruisani Trg Republike. Ako dođu na vlast.

Da će u prethodno, ruševno stanje, vratiti Narodni muzej i Muzej savremene umetnosti  i da će ih zatvoriti. Ako dođu na vlast.

Da će preorati sve rekonstruisane ulice u Srbiji. Ako dođu na vlast.

Da će srušiti sve nove proizvodne pogone širom Srbije. Ako dođu na vlast.

Da će izbaciti sve strane investitore. Ako dođu na vlast.

I još mnogo toga će poništiti i uništiti. Ako dođu na vlast!

Podsetiću da je ispitivanje javnog mnjenja, renomirane agencije „IPSOS“ iz decembra 2020. pokazalo da stranka „čoveka bez savesti“(Đilas D) ima rejting od 1,6 odsto. A da „čovek bez savesti“ ima rejting od 0,6 odsto!?!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Nebojša Bakarec: Žuta muzejska mafija!
Politika

Nebojša Bakarec: Žuta muzejska mafija!

Кroz koji dan biće prvi put usvojen Zakon o muzejskoj delatnosti, koji je sačinilo ministarstvo sjajne ministarke kulture, gđe Maje Gojković. Uz to biće usvojena Odluka o tome da se 720 starih i retkih knjiga proglasi za kulturna dobra od izuzetnog značaja

31.03.2021

16:29

sledeća vest

TV

Da li Ukrajina ima keca u rukavu za pobedu u ratu? Svesni su da ni po čemu ne mogu da pariraju Rusiji, pa napravili poseban vojni ogranak! Evo u čemu je trik!
Live TV

Da li Ukrajina ima keca u rukavu za pobedu u ratu? Svesni su da ni po čemu ne mogu da pariraju Rusiji, pa napravili poseban vojni ogranak! Evo u čemu je trik!

Da li je zaista rat toliko surov? Nema sumnje da postoji velika država i vladari iz senke; njihovo prisustvo sve je transparentnije, ali jedine žrtve svih sukoba i ratova samo su civili. U francuskoj prestonici, dešava se haos. Pariz je pod opsadom. Oko grada je postavljena žica. Ljudi nemaju nikakve informacije i to stvara sve veću paniku. Jedan pripadnik Hamasa izjavio je da će krvave suze teći u Parizu jer Francuska pomaže Izraelu u ratu. Uživo u program javio se i novinar i ratni reporter Igor Damjanović koji je komentarisao situaciju na ukrajinskom frontu. Urednik "Srbija tajmsa" Antonije Kovačević javio se uživo u emisiju gde je kometarisao povlačenje Džoa Bajdena sa mesta predsedničkog kandidata.

23.07.2024

22:27

Zašto država ne radi ništa protiv domaćih izdajnika? Službe bezbednosti znaju sve o onima koji su plaćeni da blate svoju zemlju! (VIDEO)
Live TV

Zašto država ne radi ništa protiv domaćih izdajnika? Službe bezbednosti znaju sve o onima koji su plaćeni da blate svoju zemlju! (VIDEO)

Više od trideset zemalja u svetu je u ratu. Nikada nije bilo više licemerja i dvostrukih aršina. To smo mi već osetili od strane Zapada, ali u današnjem svetu, kada nemate nuklearne glave, ne možete da se postavljate kao oni koji ih imaju. Govorilo se da ćemo morati da uvedemo sankcije Rusiji i da ćemo brzo popustiti. Dve i po godine je prošlo, a mi i dalje možemo da balansiramo i nismo okrenuli leđa Rusima. Na ove, ali i sve druge važne teme, u emsiji "Otvoreni studio" govorili su politički analitičar Dragan Simić i Vladimir Prebiračević iz Rusko-srpskog centra Majak.

23.07.2024

19:05

Svet je uveliko u Trećem svetskom ratu! NATO je danas zapravo jači nego ikada! (VIDEO)
Live TV

Svet je uveliko u Trećem svetskom ratu! NATO je danas zapravo jači nego ikada! (VIDEO)

NATO je objavio da je trenutno više od pola miliona vojnika u povišenoj pripravnosti. Proslavili su 75 godina osnivanja i sve što su rekli u Vašingtonu palo je u senku jer je došlo do pokušaja atentata na Trampa. Rusija je ponovo u prvom planu targetirana kao najveći neprijatelj po više osnova. Na ovu temu u "Info danu" govorili stručnjak za bezbednost Ratomir Antonović i Mina Zirojević sa Instituta za uporedno pravo.

23.07.2024

16:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Kakvo je stanje na graničnim prelazima?
Srbija

Kakvo je stanje na graničnim prelazima?

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije zadržavanja za putnička vozila na graničnom prelazu Preševo, na izlazu su do 40 minuta, dok na ostalim prelazima nema zadržavanja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

23.07.2024

19:14