• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.04.2021

14:33

NEMOJTE NI DA SANJATE DA ĆE SRBIJA PRIZNATI LAŽNO KOSOVO! Vučić žestoko odbrusio Vjosi Osmani! Video

Politika

NEMOJTE NI DA SANJATE DA ĆE SRBIJA PRIZNATI LAŽNO KOSOVO! Vučić žestoko odbrusio Vjosi Osmani! Video

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas Vjosi Osmani i privremenim prištinskim vlastima da ni ne sanjaju da bi Srbija mogla priznati nezavisnost Kosova


Vučić je tako odgovorio na pitanje da prokomentariše objavu Osmani da iza svih non-pejpera stoji Srbija, uz konstataciju da je to neistina i laž.


"Ako se oni sada nadaju da bi Srbija prihvatila takvo priznanje Kosova poručio bih da ne sanjaju, a kamoli da Srbija stoji iza takvo nečeg. Ako im je tako lakše, pošto u svemu vide Srbiju, kao lošu, ja nemam šta da kažem. Ja radim svoj posao. Vidim ceo dan slave što ih je Netfliks negde napisao. Šta će im onda UN, imaju Netfliks, neka gledaju filmove i šutiraju loptu", rekao je on.

Kazao je da, pošto uvek i iza svega vide njega i Srbiju, te da on, da nije dobio pitanje, ne bi ni prokomentarisao objavu Osmani.

"Vidim da čitav dan slave što ih je Netfliks stavio na njihovu listu država. Netfliks vas je stavio na tu listu, šta će vam Un i Interpol. Gledajte filmove, šutirajte loptu", poručio je Vučić.

Vučić je odgovarajući na pitanja novinara o non pejperu rekao da nije u prethodne dve noći spavao pet sati, čitajući detalje tog dokumenta. On je rekao da misli da zna ko je morao da učestvuje u sastavljanju i da i dalje analizira.

"Da budem pošten prema vama, u prethodne dve noći nisam spavao pet sati. Umoran sam, mučio sam se, čitajući detalje, gledajući beleške i svoje i zvanične. Non pejper je pravio neko pametan, obrazovaniji od mene, ali i lukaviji. To me dodatno motiviše da više radim. To je kontamacija, gde nam preti pad zastavica, gde je situacija na tabli lošija, ali sve u svemu, partija još traje. Za mene je ovo bilo iznenađenje, i način na koji je to urađeno i ostalo. ne mogu da se baziram na glasinama od nekih kvazi stručnjaka, i zato sam obazriv u davanju odgovora", rekao je Vučić.

Foto: printscreen

On je dodao da pojava non pejpera znači da će pritisci na Srbiju biti još veći.

"Ja i dalje analiziram, naši timovi analiziraju, i ja moram d aznam ko je učestvovao tu. Nije sramota što sam rekao da je neka osoba pametnija od mene. Nisam siguran da su više od toga postigli, ali da, mene je zaista taj papir iznenadio, jer je najpametniji papir do sada. To je do sada nešto najviše ponuđeno, makar neformalno. To nije dobro, užasno je teško i loše", istakao je Vučić.

Predsenik Srbije je istakao da moramo da budemo pametni i obazrivi, te da uvek ima šanse dok partija traje, samo ne smemo da damo da se partija završi pre kraja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Ovo je bila rasprava dva prgava starca! Ni Tramp, ni Bajden, nisu poslali nijednu pametnu poruku svojim glasačima!
Live TV

Ovo je bila rasprava dva prgava starca! Ni Tramp, ni Bajden, nisu poslali nijednu pametnu poruku svojim glasačima!

Juče je održana prva televizijska debata između predsedničkih kandidata u Sjedinjenim Američkim Državama Donalda Trampa i Džozefa Bajdena. Taj događaj su za Informer, tokom gostovanja u "Info jutru", komentarisali Darko Obradović iz Centra za strateške analize , Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog bratstva i Zoran Milosavljević sa Instituta za političke studije.

28.06.2024

10:33

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela! (VIDEO)
Live TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela! (VIDEO)

Sutra je Vidovdan i ljudi kažu da svako od nas treba da ima svoj Kosovski boj i svoj Vidovdan, odnosno da svako od nas treba da se opredeli za svoj sistem vrednosti. Po mišljenju Makrovića, Vidovdan je naša osveštana bol. Kosovo i Vidovdan nisu cela naša istorija, ali jesu središte te istorije. Na ovu temu u emisiji "Info veče" govorio je pravoslavni publicista Vladimir Dimitrijević.

27.06.2024

22:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Napravite domaći sok od nane! Nema ništa bolje za vrele letnje dane
Recepti

Napravite domaći sok od nane! Nema ništa bolje za vrele letnje dane

Napraviti osvežavajući sok od nane kod kuće je veoma jednostavno i idealno za vrele letnje dane. Nana, sa svojim karakterističnim osvežavajućim ukusom, može učiniti svaki napitak posebnim. Ovaj domaći sok ne samo da je zdraviji, jer možete kontrolisati količinu šećera, već je i ekonomičan.

28.06.2024

06:21

Džet set

Srbija