• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.06.2021

10:22

Gojković: Sigurna sam da strašne pretnje neće pokolebati Vučića!

Politika

Gojković: Sigurna sam da strašne pretnje neće pokolebati Vučića!

Podeli vest

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković najoštrije je danas osudila pretnje smrću koje su upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na društvenoj mreži Instagram i pozvala sve nadležene organe da hitno reaguju


Gojković je u saopštenju navela da je "opasne pretnje" uputilo lice koje je izvršilac više krivičnih dela i naglasila da pokušaji da se pretnjama i zastrašivanjem predsednik Vučić zaustavi u naporima da Srbija postane moderna, uređena i uspešna država zabrinjavaju svakog građanina Srbije.


Izrazila je uverenje da pretnje neće pokolebati predsednika Vučića, koji je, kako kaže, i sam ukazao više puta da je svestan svih rizika i opasnosti koje borba protiv kriminala nosi.

- Sigurna sam zato da ga ni ove poslednje pretnje, koliko god bile strašne, neće zaustaviti u odlučnoj nameri da se obračuna sa svim kriminalnim grupama kako bi svi oni koji su prekršili zakon, bez izuzetka, snosili krivičnu odgovornost - navela je Gojković.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija