• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.07.2021

12:17

ĐILASOVCI BI DA LEKARI DELE FLAJERE, a ne da leče ljude! Lončar: Možda bi hteo da angažujemo neku njegovu firmu, DA OPET DOĐE DO LAKE LOVE!

Politika

ĐILASOVCI BI DA LEKARI DELE FLAJERE, a ne da leče ljude! Lončar: Možda bi hteo da angažujemo neku njegovu firmu, DA OPET DOĐE DO LAKE LOVE!

Podeli vest

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je Stranka slobode i pravde u nedostatku ozbiljnih, argumentovanih i konkretnih primedbi na funkcionisanje zdravstvenog sistema, punu pažnju usmerila na "neophodnost podele flajera" i "nedostatak putokaza" u Kliničkom centru Srbije

Iz S SP-a su, naime, juče izneli niz kritika zbog preseljenja ambulanti iz zgrade Poliklinike KSC, tvrdeći da pacijenti koji dođu na pregled "ne mogu da se snađu u napravljenom haosu", te su zatražili da se na prilazu i ulazu u Polikliniku dele flajeri sa tacnim lokacijama ambulanti, kao i jasne putokaze ka svim klinikama.

- Krucijalne primedbe - primetio je ironično Lončar u pisanoj izjavi.

- Možda bi najbolje bilo da lekari, umesto da leče građane, po KCS-u dele flajere? Ili da za te poslove podele flajera i izrade bilborda po krugu bolnice, poslove PR-a i marketinga KCS angažuje neku od mnogobrojnih Ðilasovih marketinških firmi, da im omogući laku zaradu, kakvu su pravili kroz različite kombinacije dok su vladali? - upitao je Lončar.

Ministar je istakao da se novi KCS gradi ubrzano, da su radovi u punom jeku, kao i da ni jednog trenutka tokom čitavog perioda izgradnje, pružanje zdravstvenih usluga pacijentima kojima su neophodne nije bilo zaustavljeno ili onemogućeno.

- Da, pojedine ambulante su izmeštene, premeštene na druge lokacije u krugu KCS, ali rade, svakoga dana, svakoga časa - naveo je Lončar.

Kako kaže, Ðilasu i "njegovim stručnjacima za zdravstvo" smeta i to što su pojedini lekari, posle godinu i više dana rada u crvenim zonama i uslovima kovid epidemije, pronašli par dana da se odmore, da najzad budu nekoliko dana zajedno sa porodicama, pripremajući se za, po svemu sudeći, novu, jesenju borbu sa korona virusom.

- Znamo kakav su status imali lekari u vreme Ðilasa, kada su klinički lekari u bolnicama imali plate koliko danas imaju medicinske sestre I tehničari. Na sreću građana, vreme tajkuna u Srbiji je prošlo. Srbija se gradi i razvija, zdravstveni sistem unapređujemo i razvijamo svakoga dana, a oni kojima to smeta, mogu da dele flajere, a ne lekcije gradanima Srbije - dodao je Lončar.

S SP je juče u saopštenju zatražilo i te završetak rekonstrukcije Poliklinike KCS u planiranom roku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nemanjicbgd

pre 2 godine

Bravo, gospodine Loncar. Takvu glupost odavno nisam cuo, ali od tih, "elitasa" nije za cuditi.

dikefobija

pre 2 godine

Ne dao Bog nikom da završi u državnoj bolnici. Taj ga je ugasio...

Ja

pre 2 godine

Zasto uvek umesto argumentovanog odgovora idu napadi i gledanje sta su oni radili? Jel obezbedjeno flajerima, putokazima ili necim drugim? Ocigledno nije. Pa vi ste sada vlast i odgovorni. Dok je sve bilo podredjeno koroni, odeljenja svuda po Srbiji su se premestala i selila i narod je bio pogubljen gde da ide. Hajde sto je izostala zdravstvena nekovid pacijenata, nego je bilo i lutanja.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija