• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.07.2021

09:25

DVOSTRUKI ARŠINI I LICEMERJE ĐILASOVIH MEDIJA! Napadaju druge zbog onoga čime se svakodnevno bave!

Beta/Ilustracija

Politika

DVOSTRUKI ARŠINI I LICEMERJE ĐILASOVIH MEDIJA! Napadaju druge zbog onoga čime se svakodnevno bave!

Podeli vest

Poznato je da Dragan Đilas i njegovi pajtaši imaju za sve dvostruke aršine, tako i ovaj put licemerno napadaju Nebojšu Bakareca zbog fotomontaže ilustracije, a oni se svakodnevno tim bave

U dane kad se Đilasova medijska mašinerija digla protiv poslanika Nebojše Bakareca zbog jedne jedine montaže ilustracije, kojom je hteo da objasni sta zapravo Đilasova stranka radi podržavajući kroz svoje medije lažnu odbranu Velje Nevolje i Marka Koljača, Đilasov portal objavio je u takođe fotomontažu, kojom se ugrožavaju i predsednik Srbije i celokupno njegovo okruženje, uključujući njegovu porodicu i decu.

I upravo to govori o licemerju Đilasovih medija i Đilasove stranke. Jer, predsednik se nije žalio zbog gnusne fotomontaže, kao što nije pridavao značaju to kada je Đilasov portal Nova montirao na forografiji članove mafijaškog klana sa njegovim sinom Danilom, čime je direktno udareno na mladića koji nema nikakve veze sa javnim političkim životom.

Foto: printscreen

Oni mogu da prave fotomontaže

Istovremeno, Đilasova Marinika i Đilas lično organizovali su posebnu konferenciju za novinare zbog pomenute Bakarecove ilustracije montaže. 

Toliko o licemerju Đilasa, Marinike i njihovih medija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Drenka

pre 2 godine

Опозициони медији не презају ни од чега. Само неке лажи пласирају.

Baća

pre 2 godine

Bakarec je, po meni, samo demonstrirao kako je moguće fotomontažom, pa imate gomilu programa za to, napraviti sve i svašta. Lako je to posle otkriti pretraživanjem i pronalaženjem originalne fotke. Međutim, Đilas, koji već duže vreme pokazuje znake mentalne poremećenosti, histerisao da se time ugrožava život seka Mare. Je li? Ne znam od koga? A to što njegova medijska mašinerija danima i nedeljama targetira predsednika države, članove vlade i njihove porodice, pravi politizaciju od hapšenja mafijaša, to je OK, to je sloboda mišljenja i govora, to je politička borba, to je dozvoljeno? Je li? U kojoj to zemlji? I zašto se to jednom ne zaustavi? Kada tako nahuškani građani ove zemlje krenu u ulično nasilje, biće kasno.

Ivana

pre 2 godine

Dvostruki Aršini zaista rade na ekonomskom napretku i razvoju naše države. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka. Srbija se cela razvija i gradi, hvala predsedniku na svemu.

Blaško

pre 2 godine

Opozicioni mediji misle da su samo oni u pravu i da samo oni pišu istinu, i niko drugi. A ustvari sve što rade je što pišu po instrukcijama svojih šefova. Očaj.

Jovan

pre 2 godine

Teški dvostruki aršini. Kada vi to radite onda nikome ne smeta. Setite se samo svojih fotošopova, koji su manji problem od laži koje iznosite svakodnevno preko svojih tabloida. Sramotno!

Dragan

pre 2 godine

Pa N1 i Nova kao i list Danas konstantno su zadnjih godina objavljivali razne fotomontaže protiv VUčića , njegove porodice i saradnika. Licemerno baš !

Dragan

pre 2 godine

Hvataju se za slamku spasa, ali im to neće pomoći.

Dragan

pre 2 godine

Djilas moće da se oprosti od predsedničke fotelje jer od toga nema ništa.

Anamarija

pre 2 godine

Đilas ovim pokušava da prikrije svoje prljave poslove i da orkivi druge ali ne uspeva mu

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija