• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.07.2021

09:44

NE MOŽE DA SAKRIJE PATOLOŠKU MRŽNJU PREMA VUČIĆU! Đilas svoje laži, uvrede i pretnje iznosi u kontrolisanoj atmosferi, NE SME GRAĐANIMA PRED OČI!

Politika

NE MOŽE DA SAKRIJE PATOLOŠKU MRŽNJU PREMA VUČIĆU! Đilas svoje laži, uvrede i pretnje iznosi u kontrolisanoj atmosferi, NE SME GRAĐANIMA PRED OČI!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Đorđević izjavio je da Đilas ne može da sakrije svoju patološku mržnju prema predsedniku Aleksandru Vučiću

- Vlasnik "inženjerskog mozga" i imalac mnogobrojih tajnih računa, na kojima krije novac opljačkan od građana Srbije u vreme dok je bio na vlasti, Dragan Đilas – kako izveštavaju mediji koje plaća tim opljačkanim novcem – održao konferenciju za štampu u sedištu interesne grupe koju predvodi, a koja se lažno izdaje za nekakvu političku organizaciju, stranku, pokret, opoziciju – koje li već sve nazive i imena koriste za tu svoju, malobrojnu skupinu hohštaplera i prevaranata, u nameri da još jednom pokušaju da obmanu građane Srbije - kaže Đorđević.

​- Sasvim logičan postupak, čak i za tako osionog i bahatog, umišljenog i sujetnog "lidera" toga nečega (šta god to bilo, ali politička organizacija nije – jer nema ni plan, ni program, ni ideje, ni viziju, ni ideologiju – ako se izuzme ona koja vodi računa jedino o sopstvenom džepu) – s obzirom na to na kakav su prijem kod građana Srbije on i njegovi satrapi nailazili u poslednjih nekoliko dana gde god da su se pojavili, a pokušali su, nije da nisu, priznajem, u par gradova da se obrate ljudima - rekao je Đorđević i dodao:

- Naročito "uspešno" je to bilo u Nišu, što je tajkun ovdašnji i političar u pokušaju, "časni, čestiti i visokomoralni" Đilas, i danas na konferenciji pomenuo, ne uspevajući da sakrije koliki prezir oseća prema građanima Srbije koji su mu tamo rekli u lice – da ga ne žele.

- Stoga, što je sigurno – sigurno je, lagodnije je svoje laži, uvrede, pretnje i razne budalaštine iznositi u kontrolisanoj atmosferi, pred "nezavisnim, objektivnim i profesionalnim" medijima, koji unapred znaju šta treba da pišu i kako da izveštavaju (uostalom, zato ih i plaća) – nego se suočiti sa građanima koji po zlu pamte doba u kojem se Đilas prekomerno i nezakonito bogatio, a oni, građani, jedva kraj s krajem sastavljali – ako im je i to bilo omogućeno, s obzirom na nezajažljivu alavost prema tuđem novcu (naročito budžetskom, državnom) i istovremeno štetočinstvo u svemu čega bi se taj "uspešni" biznismen dohvatio.

Đorđević kaže da ni danas nije uspeo da sakrije svoju patološku mržnju prema predsedniku Aleksandru Vučiću, svoju bolesnu opsednutost njim i zavist koju oseća prema svim rezultatima koje predsednik na mnogim poljima postiže, Đilas je ponovio sve već ranije rečene gluposti, pridodajući starim  lažima i pretnjama i ove najnovije, koje njegovi mediji iz sata u sat gebelsovski fabrikuju i ponavljaju – a koje se tiču aktuelne situacije u vezi sa Belivukovom kriminalnom bandom.

- Po starom, oprobanom receptu – zamenjujući teze i proglašavajući laž za istinu – bučno, agresivno i mržnjom zadojeno, pokušavao je Dragan Đilas da sebe predstavi kao najvećeg borca za "pravdu, istinu, slobodu i demokratiju" – kome su, baš takvom i tolikom borcu, laži dvojice kriminalaca koji znaju da ih čeka dugogodišnja robija za monstruozne zločine koje su počinili – validan, pouzdan i sasvim prihvatljiv izvor informacija o navodnoj povezanosti države i mafijaša.

- Dragan Đilas jeste štetočina i ima sklonost ka tome da prisvaja tuđ novac, ali nije baš toliko glup (što, naravno, ne znači ni da je preterano pametan, bez obzira na "inženjerski mozak" – pre će biti da je samo bezobrazan i bahat, nevaspitan i umišljen) da stvarno misli da je istina to što izgovara. Mada, pošteno govoreći, i te laži koje je izgovarao morao je da čita sa papira pred sobom, valjda stoga što zna šta je istina a šta nije, kao što tačno zna i šta radi, jer zna i da radi, to što radi, zato što je to dogovoreno da radi, dogovoreno negde tamo, možda u nekoj ambasadi, ili u nekom centru moći – kojem ne odgovara jaka, i sve jača, Srbija, kojem ne odgovara što tu, sve jaču i moćniju Srbiju, vodi Aleksandar Vučić – kojem su državni i nacionalni interes na prvom mestu, a čast i dostojanstvo Srbije imperativ.

- Zna Đilas da je, negde tamo, rešeno da se krene na Vučića svim sredstvima, da svi mrzitelji Vučića, unisono, lažima i pretnjama, ucenama, jednovremeno napadnu – ne bi li se došlo do toga da se oni, Đilas i njemu slični, bulumenta lezilebovića i neradnika, nekako vrate na vlast i tako Srbiji uzme budućnost. Zato uporno i ponavlja laži, i preti. Žalosno, bedno, nisko i nečasno. I, pri tom, uzaludno – građani Srbije ga neće - izjavio je član Predsedništva SNS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragoslava

pre 2 godine

Ђилас је јадан што толико мрзи. Ништа му то добро донети неће.

Baća

pre 2 godine

Legalno i legitimna izabrana vlast treba, po meni, da zabrani rad svake stranke koja širi mržnju, laži, poziva na nasilje i državni prevrat, targetira u dosluhu sa kriminogenim strukturama najviše nosioce vlasti i njihove porodice itd. To nije politička borba sa političkim protivnicima, već pokušaj nasilnog preuzimanja vlasti. Đilas je prešao svaku dozvoljenu granicu, koja se nigde u svetu ne toleriše, a u USA označava kao "unutrašnji terorizam", pa ne znam zašto mu se dozvoljava da radi to što radi, ne računajući sve finansijske malverzacije kojima se bavio. Verovatno da nam činovnici iz Brisela ili iz nekih ambasada ne bi udarali packe po prstima u ime prava na slobodnu reč? Je li? Pa neka kažu srpskoj javnosti da li je u njihovim zemljama i u kojim dopušteno preko opozicione štampe pretiti bilo kome smrću, a posebno predsedniku države ili članovima vlade. Ovako je bilo i pred ubistvo Đinđića. I sve se ponavlja. Državni organi i Tužilaštvo ne reaguju. Šta je ovo i dokle ovo?

Ivana

pre 2 godine

Naravno da ne mogu da sakriju ništa. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniku Vučiću na svemu što činite za našu državu i njene građane. Srbija se danas cela razvija i gradi.

Jovana

pre 2 godine

Gradjanima vise ne treba Djilasov lopovluk i nemir u drzavi. Toliko se ovaj narod naplatio dok je bio Djilas na vlasti da vise ne zeli ni da ga sluša a ni da ga vidi

Jovana

pre 2 godine

Da se posvetio Srbiji koliko mrznji Vucica, gde bi nam kraj bio jos 2010.

Anamarija

pre 2 godine

Đilasove laži nikada neće da podrži niko u Srbiji niti će ko da glasa za njega

Anastasija

pre 2 godine

Đilas nudi samo napade i mržnju i to svi u Srbiji vide i svi beže od njega

Rade

pre 2 godine

Đilas pokazuje da ne može da se kontroliše i da je nezreo čovek i političar

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija