• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.08.2021

11:56

Demokratska stranka poziva Vučića da podnese ostavku!

Politika

Demokratska stranka poziva Vučića da podnese ostavku!

Podeli vest

Demokratska stranka objavila je danas saopštenje u kojem poziva predsednika Srbije Aleksandra Vučića da podnese ostavku zbog, kako tvrde, povezanosti vlasti sa mafijom

DS ne navodeći direktni povod za današnje saopštenje, navode da su oni ukazivali na povezanost Vučića i njegovog najbližeg okruženja sa kriminalcima i da je, kako tvrde, rezultat te saradnje "enormno bogaćenje porodice Vučić, njihovih kumova i saradnika", dok su "kriminalci poput grupe Veljka Belivuka čuvali vlast".

Uz tvrdnje da bezbednosne službe nekoliko država poseduju materijalne dokaze saradnje režima i kriminalaca u vidu njihove medusobne prepiske i snimaka najmonstruoznijih krivičnih dela, DS postavlja pitanje da li je Vučić time ucenjen i "čije je naloge, na štetu nacionalnih interesa, prinuđen da ispunjava" .

Kako kažu, zbog svega što je DS navela Vučić nije dostojan da i dalje obavlja funkciju predsednika države.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milan

pre 2 godine

iz koje su ludare ovi pobegli.slatko sam se nasmejo.oni nesto traze.pa prvo ako nekog optuze daje se dokaz a oni to jer je rekla baba sera sa zelenjaka.a drugo onda da prvo traze da u zatvor ide djilas,jeremic,kokoska i sl jer ima javno dokaz da su bili sa mafijasima,ovako samo pokazuju kako su zaistaglupi,svi se smeju njihovim glupostima,evo trci vucic da da ostavku jer su to trazili psiho bolesnici zvani ds i zuti,

Jovanka

pre 2 godine

Oni mogu da pozivaju Vučica na ostavku ali nikada gradjani nece dozvoliti da se Vučic povuče sa vlasti!

Zoran

pre 2 godine

To bi oni najviše voleli pa da se vratimo 20 godina unazad.

Fikus

pre 2 godine

Da nije žalosno bilo bi smešno - Ostavku Vučića traži DS sa 1.2% podrške biračkog tela, kome se najugledniji (izbačeni) članovi javno smeju i to obrazlaže nekakvim tvrdnjama za koje nema nikakvog dokaza. Kad sve to tako dobro znaju, zašto ne objave makar jedan dokaz? Klasičan Gebelsovski pristup, sto puta izgovorena laž valjda će na kraju postati istina ... E pa neće žuti lopovi, više vam niko ne veruje

Rade R

pre 2 godine

Nisu oni glupi, samo su BEZOBRAZNI i IZDAJNICI!!!

DS

pre 2 godine

DS još postoji? Hahhaha... Pa komedija sa njima.

Zorana

pre 2 godine

A da Đilas da ostavku i nekandiduje se na izborima

Mila

pre 2 godine

Mogu oni samo da zavide Vučiću na svemu, najpre na tome što je zemlju postavio na noge posle svega

Veselin

pre 2 godine

Eno Vucic podnio ostavku . Tražili su žuti Lopovi.

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija