• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

05.10.2021

17:41

Vlada Slovenije poželela dobrodošlicu Vučiću

Tanjug/Jadranka Ilić

Politika

Vlada Slovenije poželela dobrodošlicu Vučiću

Podeli vest

Vlada Slovenije poželela je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučicću dobrodošlicu na neformalno zasedanje i radnu večeru Evropskog saveta na Brdu pri Kranju

"Dobordošli Aleksandre Vučiću na neformalno zasedanje i radnu večeru Evropskog saveta na Brdu pri Kranju", navedeno je u objavi Vlade Slovenije na Tviteru.

Predsednik Srbije je ranije danas stigao u dvodnevnu posetu Sloveniji, gde će učestvovati na Samitu Evropska unija - Zapadni Balkan.

On će danas posle podne, najpre, prisustvovati Samitu šefova država i vlada iz redova Evropske narodne partije (EPP), u koju je kao pridruženi član SNS primljena 2016. godine, a nakon toga prisustvovaće otvaranju izložbe "Umetničke ambasade" u vili Vipolže u Goriškim brdima.

Vučić će sutra učestvovati na Samitu EU - Zapadni Balkan, koji se održava na Brdu kod Kranja, a koji se vidi kao prilika za potvrdu evropske perspektive Zapadnog Balkana i njegovu dalju integraciju u EU, ali i kao dodatni podsticaj u primeni Evropskog investicionog i ekonomskog plana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Biljana

pre 2 godine

Politika koja se sprovodi u interesu Srbije i povecanja zivotnog standarda njenih gradjana.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija