• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Blic.rs

15.08.2024

16:38

Traži se Aleksa (51) iz Olimpik Biča! Srpkinja podelila priču iz Grčke kako je upoznala zgodnog masera, a onda su izgubili kontakt

Pexels, Shutterstock

Društvo

Traži se Aleksa (51) iz Olimpik Biča! Srpkinja podelila priču iz Grčke kako je upoznala zgodnog masera, a onda su izgubili kontakt

Podeli vest

U grupi na fejsbuku, pojavila se dirljiva objava koja je brzo privukla pažnju članova grupe. Članica, koja je želela da ostane anonimna, podelila je priču o susretu sa muškarcem po imenu Aleksa, a sada se nada da će joj ljudi pomoći da ga ponovo pronađe.

Sve je počelo u subotu uveče na plaži u Olimpik Biču, gde je upoznala visokog, krupnog muškarca sa obrijanom glavom, plavim očima i bradicom. Tokom kratkog razgovora, on je otkrio da se zove Aleksa, da ima 51 godinu, radi kao mesar i da je razveden. Iako su se susreli pod neobičnim okolnostima, nisu uspeli da razmene kontakte, a Aleksa je obećao da će je sutradan potražiti na plaži.

"Rekao je da će me sutra tražiti na plaži. Nisam verovala, ali on jeste došao. Sutradan je šetao i razgledao po plaži, ali ja, kao lice sa invaliditetom, nisam mogla da mu priđem," napisala je u svojoj objavi na fejsbuk grupi Grčka Info.

Foto: pexels.com

 

Podrška članova grupe

Njen apel da se Aleksa javi, ili da ga neko prepozna i poveže s njom, naišao je na veliku podršku članova grupe. Njihov kratak susret ostavio je snažan utisak na nju, a kako piše, želela bi ga imati među prijateljima.

Ubrzo su se ispod objave nizali komentari sa ohrabrenjem i lepim željama.

Jedna članica je napisala: "Konačno - umesto izgubljenih burmi, telefona i ključeva da tražimo nešto sasvim drugačije! Prelep post!" Druga članica je dodala: "Svu sreću vam želim, mnogi su tako završili u srećnom braku."

Podrška je stigla i od mnogih drugih, poput komentara: "Srećno u pronalasku, nadamo se da ćete se pronaći," i "Ulepšali ste mi dan ovom objavom, želim vam puno sreće i da pronađete Aleksu."

Da li će ova priča dobiti svoj srećan kraj, ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - ljubav uvek nađe put.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija