• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.08.2024

18:56

Ne blamirajte se! Srbin žestoko udario na turiste u Grčkoj: Da li je realno da radite ovo?! (FOTO)

printscreen

Društvo

Ne blamirajte se! Srbin žestoko udario na turiste u Grčkoj: Da li je realno da radite ovo?! (FOTO)

Podeli vest

Petar koji boravi u Grčkoj na letovanju šokiran je zbog činjenice da mnogi Srbi koji putuju na odmor u ovu zemlju sa sobom ponesu brdo hemije za čišćenje i to da bi čistili smeštaj!

Petra je to saznanje prilično razbesnelo, pa je rešio da jednu objavu na društvenim mrežama posveti tome.

- Da li je realno da je pojedincima koji letuju u Grčkoj sasvim normalno, i još ubeđuju druge da je to normalno, da kupiš ili poneseš hemiju za čišćenje i sređuješ apartman u koji uđeš!? Ono, čistiš tuđ nered, dlake, pesak, buđ itd. i još platiš nekome za taj isti apartman!? I kao "Pa šta ima veze, to je samo apartman, tu samo prespavaš" Pa kad je samo tako, zašto čistite? Ako volite da čistite, evo možete doći jednom nedeljno kod mene da ribate i ne morate da platite! - napisao je on.

Foto: printskrin

 

Potom je one koji to čine upitao da li su realni.

- Ljudi, otišli ste na odmor da pobegnete od svega, da li ste realni? Agencije i gazde trljaju ruke na zaradi, a vi trljate njihove "apartmane"! Ako već to opravdavate i to vam je normalno, onda barem se ne blamirajte i ne ubeđujte druge da je to normalno. Ne daj bože da napišete slučajno neku lošu recenziju, jer zašto bi, kad ste se vi zeznuli, nek se zeznu i drugi. Pozdrav za sve one članove koji su realni i koji pišu ovde kako jeste i ne opravdavaju nenormalne stvari - odbrusio je on.

Komentari su bili podeljeni, bilo je onih koji smatraju da je Petar u pravu, ali i onih koji priznaju da su gadljivi te da zato čiste nakon ulaska u smeštaj.

- Meni lično to nije normalno, ali ko voli nek izvoli. Ako sam čistačica u svojoj kući, ne želim to biti i u apartmanu koji sam dobro platila za tih 10-ak dana. Naravno, to ne znači da iza sebe treba ostaviti haos. Izbaciti đubre, obrisati ako ste nešto uprljali i to je to! - navodi se u jednom od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija