• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.08.2024

18:53

Šta nije jasno?! Vulin: Za Srbe nikada nema pravde, dok za Šiptare nikada nema kazne!

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Šta nije jasno?! Vulin: Za Srbe nikada nema pravde, dok za Šiptare nikada nema kazne!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Aleksandar Vulin poručio je povodom sumnjivog bekstva teroriste OVK Bljerima Ramadanija iz kućnoj pritvora u Skoplju da za Srbe nikada nema pravde, a za Albance nikada nema kazne.

Ramadani je uhapšen u Severnoj Makedoniji po poternici Srbije za ratne zločine nad Srbima na KiM, ali je, prema svemu sudeći, pušten da pobegne.

- Šiptarski terorista Fljorim Ejupi je 2001. godine aktivirao eksplozivnu napravu ispod autobusa "Niš ekspresa" u Livadicama i usmrtio 12 Srba, a među njima i dvogodišnjeg Danila Cokića i njegovu trudnu majku Snežanu. Bljerim Ramadani je šiptarski terorista pripadnik OVK koji je osumnjičen za ratne zločine nad Srbima tokom NATO agresije 1999. godine. Ejupi je nestao iz Bondstila najčuvanije baze u Evropi, a Ramadani je pobegao iz Skoplja kada mu je javljeno da će iz kućnog pritvora biti vraćen u zatvor. Zajedničko im je što su ubijali Srbe, što za to nisu kažnjeni i što su nestali u prisustvu vlasti - kaže Vulin, i dodaje:

- Severni Makedonci, sačuvajte to što vam je ostalo od časti i recite da vas je sramota što ste ovo dopustili, da ste morali. Za Srbe nema pravde, a za Šiptare nema kazne. Srbi, šta vam nije jasno? - poručio je Vulin.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija