• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sns.org.rs

07.10.2021

15:49

Da postoji nagrada za najveću lažovčinu i mufljuza, zvala bi se Dragan Đilas! Istina je samo jedna i, izgleda, baš nikada nije na njegovoj strani!

printscreen

Politika

Da postoji nagrada za najveću lažovčinu i mufljuza, zvala bi se Dragan Đilas! Istina je samo jedna i, izgleda, baš nikada nije na njegovoj strani!

Podeli vest

Da postoji nagrada za najveću lažovčinu i mufljuza, nema sumnje da bi ponela ime Dragana Đilasa, rekla je Sanja Božić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, a njeno saopštenje vam prenosimo u celosti

"Uvukao se u blato svojih laži do te mere da više ne zna ni sam u svojoj panici koga pre da napadne, a na poslednjoj konferenciji doslovce je furiozno ponovio ono što je u poslednjih nekoliko dana sumanuto diktirao svojim medijima i dežurnim pajacima.

Ali i pored svog truda ipak nije uspeo da savlada osnovni postulat svog političkog uzora-da hiljadu puta ponovljena laž postaje istina.Kao što smo mogli da vidimo ta lekcija mu ne ide. Jer laži su mu očigledne. Ali sam sigurna da će nastaviti da vežba, jer za drugo tajkun i ne zna.

Istina je samo jedna, i baš izgleda nikada nije na Đilasovoj strani.

Ali jeste lopovluk neviđenih razmera, onoliki da ga ni razne renta Marinike ni sve kokoške sveta ne mogu sakriti.

Jedinu Pandorinu kutiju koju je Dragan Đilas uspeo da otvori jeste ona u koju je sipao sve laži, sve prevare, sav lopovluk, sve naplaćene sekunde i poharačen novac građana Srbije!

I umesto pretnji koje svakodnevno upućuje novinarima, i psovanja građana Srbije, koji dobro znaju koliko ih je ova bestidna kamarila koštala, bilo bi bolje da položi račune!

I onaj na Mauricijusu, i u Hongkongu i onaj u Švajcarskoj i svim drugim poreskim rajevima."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Janko

pre 2 godine

9.godina ponavljate lazi kako D ijilas pokrao 619.miliona evra i vase lazi i lazi Vucicevica i AV ipak nisu postale istina.Sta cemo sada?Pa nista.

BOŽIĆ: ĐILAS JE NAJVEĆI LOPOV U ISTORIJI OVOG NARODA
Politika

BOŽIĆ: ĐILAS JE NAJVEĆI LOPOV U ISTORIJI OVOG NARODA

Mogu da se složim u jednom sa Draganom Đilasom, njegove konferencije za novinare jesu jedinstvene. Kada na konferencijama ne besni na novinare i odbija da odgovori na njihova pitanja, usamljen je slučaj u svetu politike da se tajkun, lopov i zlostavljač slobodno bavi politikom i praktikuje je otvoreno samo sa jednim ciljem, da pokaže koliko je još sposoban da poharači i pokrade džepove građana i definiše sebe kao jedinstvenog i najvećeg lopova u istoriji ovog naroda

13.09.2021

14:44

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17