• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Borba.me

07.10.2021

17:24

Knežević: Medijski reketaš i berzanski iluzionista Željko Đilasov Ivanović, zajedno sa članovima Prve familije treba da bude predmet nezavisnog tužilaštva!

Politika

Knežević: Medijski reketaš i berzanski iluzionista Željko Đilasov Ivanović, zajedno sa članovima Prve familije treba da bude predmet nezavisnog tužilaštva!

Podeli vest

Kolumnista drugosrbijanskog tabloida „Vesti“, samoproglašeni Vasojević iz okoline Kraljeva koji ne može preboleti što nije rođen u Katunskoj nahiji, i to baš u Bajramovici, abortus Mila Đukanovića, otac Pozitivne, očuh Ure, po nalogu svog novog gazde Dragana Đilasa, čini sve ne bi li DPS priključio na respirator srpskih glasova koji su dominantno izvojevali avgustovsku pobedu, rekao je predsednik DNP-a i jedan od lidera DF-a, Milan Knežević u reagovanju na kolumnu Željka Ivanovića

On je istakao da kad su dogovarali tužilačke zakone sa Dritanom Abazovićem to nije bila smetnja evropskim procesima, ali zato u mozgu ili nekom drugom delu tela Đilasovg Željka, dogovor sa Demokratama o rekonstrukciji Vlade predstavlja korak unazad, jer nikad nenajedeni kolumnista „čuva“ njegovog brata“ Dritana dok ga ne đaoliše da ni ležaljke ne može izdavati, a kamoli s nekom Bond devojkom gledati zalazak sunca ispod suncobrana.

- Čovek koji je do pre godinu dana peškirom čistio južne delove leđa Dušku Markoviću u sauni hotela „Verde“, čovek koji je prvi milion zaradio tako što ga je ukrao od Mila Đukanovića, medijski reketaš, berzanski iluzionista, građanin Beča, tlačitelj jarca iz Ruskih kula, zajedno sa članovima Prve familije treba da bude predmet nezavisnog tužilaštva, a ne da piše dijareične traktate za koje smatra da su vrhunac moralnog bitisanja - kaže Knežević.

On dodaje da ne može Đukanović biti predmet istrage, a Željko Đilasov Ivanović novi ministar rekonstruisane Vlade, jer su i jedan i drugi izgubili finansijsku nevinost na Britanskim devičanskim ostrvima i da zato kad mu se pomene reč „of šor“, ovaj svojevrsni Dim od … zadrhti poput lečenog narkomana koji prođe pored haustora na kom piše „Milo“.

- Lažući da DF prima novac od Putina i Aleksandra Vučića, ovaj Đilasov kolumnista optužuje samog sebe, jer smo samo u njegovo duboko grlo i južni dio leđa prosuli preko stotine hiljada evra od 2016. do 2021. A to znači, da ako ja idem u Lenjinov mauzolej na Crvenom trgu, Željko Đilasov Ivanović bi trebalo da bdi na mrtvoj straži pored Staljinovog groba i krikom prehlađenog ždrala recituje rane pesme Majakovskog - ističe Knežević.

Po rečima Kneževića o vezama s Rusima upravo je najpozvaniji da govori Željko Đilasov Ivanović kojeg je Milivoje Katnić optužio da mu je stiglo 400.000 evra direktno iz Rusije s ljubavlju, ali će i to svakako biti predmet istrage nezavisnog tužilaštva, kao što će predmet istrage biti i Katnićeva tvrdnja da su Đilasov kolumnista i Miško Perović ukrali četiri miliona evra preko određenih firmi u periodu pre privatizacije CKB – a.

Knežević dodaje da je zato of šor patrijarh i bio na večeri kod Tajnovidca iz Bajramovice, a na meniju su izgleda bile marinirane optužnice protiv Druge familije, koje savremenik Pontija Pilata bez udaljene sumnje drži u tegli koju je skrio u fugovanim podzidovima bajramskog zavičaja i da zato između ostalog Milivoje Katnić večeras gostuje na drugosrbijanskoj televiziji Vesti kako bi još jednom bljesnuo u punom sjaju svog arhaičnog uma, dok će Željko Đilasov Ivanović sa čiuvavom na ramenu posmatrati ovaj postbiblijski spektakl i slati poruke Dušku Markoviću kako je vreme da napusti brod koji tone i povede mlade lavove DPS – a u zelenu savanu URE.

- I treba da šalje poruke Dušku Markoviću, jer dok je Ivanovićevo duboko grlo bilo začepljeno našim evrima, u međuvremenu je radnicima smanjivao plate, izbegavao plaćanje poreza i doprinosa, i od istoga Markovića dobio reprogram reprograma ili narodski saopšteno oprost poreskog duga od 700 hiljada evra, što predstavlja školski primer krivičnog dela iz privrednog kriminala - kaže Knežević.

I dodaje da je onda posle avgustovske pobede zahvaljujući srpskim glasovima uvalio svoje naturščik novinare u Vladu, koji su poput marokanskih skakavaca okupirali i bidee u Karađorđevoj ulici. Pritom, ne oseća nikakvu nelagodu što ti ljudi parazitiraju na osnovu 133.275 glasova koalicije “Za budućnost Crne Gore”, čak naprotiv, doživljava ih kao nižu vrstu koja treba da služi njegovoj zadnjici za koju misli da je mozak.

- I još nam Željko Đilasov preti izborima, i neka preti, jedva čekam da se potrkamo, samo ga molim da ovog puta izađe sa svojim imenom i prezimenom, i da oseti nepodnošljivu lakoću svoje ljudske ništavnosti. Naravno, pod uslovom da pre toga ne završi u zatvoru, jer ako Milo mora u zatvor, mora i Željko Djilasov, makar ležao na mom krevetu - zaključuje Knežević u svom reagovanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Normalac

pre 2 godine

U Srbiji je ekavica, šta je ovo "Vijesti"? Ko je ova karikatura Knežević, opet neka mudra lobanja?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Evo šta Sinerovo odustajanje znači za Novaka!
Tenis

Evo šta Sinerovo odustajanje znači za Novaka!

Trenutno drugi teniser sveta, Janik Siner odlučio je da se zbog povrede kuka povuče sa ATP Mastersa u Madridu, a posle ovog poteza je sigurno da će Novak Đoković i posle rima biti na prvoj poziciji ATP liste.

01.05.2024

21:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija