• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.12.2021

11:15

Pretnje predsedniku Vučiću postale su gotovo stvar političkog folklora! Pojedinci se time ponose

MSP

Politika

Pretnje predsedniku Vučiću postale su gotovo stvar političkog folklora! Pojedinci se time ponose

Podeli vest

Кampanja verbalnog nasilja protiv predsednika Srbije nastavlja se na društvenim mrežama svom žestinom, a pretnje smrću šefu države postale su gotovo stvar političkog folklora i nešto čime se pojedinci ponose, navodi se u saopštenju člana Predsedništva Srpske napredne stranke

Najnoviji primer takvog bezumlja je objava Predraga Popovića, urednika u listu poznatom po iscrtavanju snajperskih meta na predsedniku Srbije, koji bi predsednika Aleksandra Vučića da veša, ni manje ni više, nego o luster.

U toj orgiji verbalnog nasilja su ujedinjeni, ne samo očigledni politički ekstremisti već i deo samozvane srpske intelektualne elite, a svi zajedno čine elitu idiota. 

Njihova mržnja prema predsedniku Srbije pojačava se uporedo sa političkim i ekonomskim uspesima naše zemlje, što je neoborivi dokaz da njihov cilj nije nanošenje političke štete jednoj osobi, već zaustavljanje i nazadovanje Srbije, a toga se sigurno nisu sami dosetili. 

Кoliko god da je Srbija predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem pomerila granice ličnih sloboda dozvolivši da svaki idiot nastupa kao dželat, u jednom trenutku će biti neophodno da se, u ime zaštite demokratskih sloboda i napretka Srbije, obelodani u čije ime sa ova kampanja vodi, čijim parama i po čijem nalogu. 

Srbija ne sme da bude tolerantna prema ovoj vrsti društvenog ludila, jer verbalno nasilje u javnom prostoru ima tendenciju da preraste u fizičko nasilje. Istorija nas je naučila da tamo gde se na lomače bacaju knjige na lomačama uskoro završe i ljudi, pa tako i pretnje smrću, ako dozvolimo da postanu društveno prihvatljiva činjenica, neće ostati samo pretnje.  

U ime Srbije, njenog napretka i svih pristojnih građana ove zemlje koji žele da žive u stabilnom i naprednom društvu, zahtevam od nadležnih organa da ovom ludilu stanu na put.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
petar062

pre 2 godine

Svako verbalno nasilje protiv predsednika Srbije i vredjanje drzavnog organa treba osuditi i kazniti u skladu sa zakonom .

Andrijana

pre 2 godine

Sve te pretnje nasem predsedniku dolaze iz samo jedne struje i iz samo jednog pravca. Tome ce se stati na put na izborima u aprilu. Konacno ce se opozicija tada povuci jer ce narod izabrati svoju stranu.

Bogi

pre 2 godine

Zbog čega neko toliko mrzi predsednika i njegov rad, čovek se samo bori za svoj narod!

Max

pre 2 godine

Gde je sada osuda ovih iz EU za pretnje predsedniku Vučiću ,ne možemo ni zamisliti šta bi se desilo da su pretnje upućene nekom iz opozicije osude bi došle sa svih strana još bi tražili da nam uvedu sankcije ko Rusiji i Belorusiji

Milan

pre 2 godine

Nereagovanje države na pretnje predsedniku dovešće do toga da će biti normalno da bilo ko može da preti bilo kome.

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija