• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.01.2022

22:51

ONA JE PAMETNA I HRABRA! Sramno, Vladika Grigorije hvali albansku lobistkinju! (VIDEO)

Printscreen

Politika

ONA JE PAMETNA I HRABRA! Sramno, Vladika Grigorije hvali albansku lobistkinju! (VIDEO)

Podeli vest

Boravak poslanice Evropskog parlamenta iz redova Zelenih Viole von Kramon u Srbiji i njena nazovi borba za zatvaranje rudnika već neko vreme nailaze na osudu srpske javnosti

Vladika opozicioni i svih kvazielitnih ateista/titoista - Grigorije, imao je reči hvale za Violu fon Kramon - lobistkinju za nezavisnost Kosova i Metohije: "Ta gospođa je u Evropskom parlamentu i ona je PAMETNA I HRABRA!"




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ognjen

pre 2 godine

Velika sramota od Vladike Grigorija, koji se javno oglasio gde je imao samo reči hvale za Violu fon Kramom - lobistkinju za nezavisnost Kosova i Metohije. Ovo je toliko jadno i bedno da ne postoji reč koja bi ga opravdal. Nema te vode koja ga može oprati.

Dragi

pre 2 godine

Idiot! Ali nisu "krivi" samo Amfilohije, Grigorije...kriv je Sinod SPC koji dozvoljava pojedinim vladikama da nekažnjeno djeluju protiv interesa srpskog naroda. Inače za stradanje srpskog naroda kroz istoriju najveću osgovornost snosi upravo SPC. Dakle, ako Sinod ne raščini ovog idiota Grigorija i ako ne osudi izdajničku ulogu Amfilohija u CG, ova i ovakva SPC crkva nema budućnost.

gliga898

pre 2 godine

Dragi Vladiko, molim Vas ne branite vise Srbe i Srbiju tako sto cete da hvalite neprijatelje svega sto je srpsko, vec dajte Srbima duhovni mir i blagoslov.

Gliga899

pre 2 godine

Jedan duhovni otac ne bi trebao i smeo da hvali neprijatelje koji terorisu srpski narod....Blagoslovite Vladiko!

Gliga111

pre 2 godine

Episkop Grigorije mora da nije dobro spavao kad izjavljuje ovakve nebuloze. Inace, Vladika je veoma cenjen u narodu srpskom, ne znam sta mu bi da se uplice u politiku.

Gliga12

pre 2 godine

Srbiji treba duhovni mir i blagoslov Boziji da prebrodi ove nedace koje nas pogadjaju.

BOGDAN

pre 2 godine

BITI VLADIKA U S.P.C.JE VELIKA CAST I TITULA KOJA ISPUNJAVA SVE USLOVE ZA KANDIDAT I KVALIFIKACIJA ZA CLAN MASONSKE LOZE AKO JE VEC VLADIKA I CLAN MASONSKE LOZE BRATSTVO SLOBODNI ZIDARI.OBICNO KANDIDAT ZA SLOBODNOG ZIDARA U MASONE MORA DA BUDE OSOBA KOJA IMA UTICAJ U DRUSTVO BILO TO BANKARSTVO RELIGIJA POLITIKA AKADEMIJA ILI BILO STO DRUGO GDE OSOBA UZIVA UTICAJ U NAROD I DRZAVU.SRBI MOJ NARODE DA NIJE BILO TAKVE OSOBE SRBI NE BI IZGUBILI KOSOVO I METOHIJU I SVE SRPSKE ZEMLJE KOJE SU NEKAD SACINAVALI PRIRODNU SRBIJU GDE SU SRBI ZIVELI U JEDNU DRZAVU.DANAS NA VELIKOM BALKANU JEDVA PREZIVLJAVA 8.MILIONA NE SLOZNA I PODELJENA SRBA SRBI KATOLICI MUSLIMANI JAHOVI SVEDOCI PROVINCIONALCI PRIMITIVNI I NESKOLOVANI SRBI I BEOGRADANI ELITA AKADEMCI I EVROPEJCI =NE SRBI I PROMASAJ SRBA IZGUBLJENI ZAUVEK .ONDA IMAMO SRBI DALMATINCI HERCEGOVCI HRVATI BOSNJACI MAKEDONCI VLASI BUNJEVCI CRNOGORCI GORANCI CRNOTRAVCI SUMADINCI SIGURAN SAM DA IMA I SRBI MARSOVCI ALI JOS SE NISU POJAVILI I NE TRAZE SVOJ STATUS.OD ENGLEZE SMO STARII NAROD I NACIJA I NAS SRBA BI TREBALO DA BUDEMO VISE NEGO ENGLEZA ALI NIJE TAKO NA ENGLESKO OSTROVO ZIVI 70 MILIONA ENGLEZA PROTESTANSKE SEKTE BEZBOZNICI+300.MILIONA ENGLEZA PROTESTANTA SIROM SVETA PREDVODEMI OD JUDOMASONA I UNUKE ISUSA HRISTA TAKOZVANE KRALJICE ELIZABETE DIREKNI POTOMAK ISUSA I SVE PREDHODNE HREBREJSKE KRALJEVSKE PORODICE OD ADAMA I EVE DAVIDA DO MOJSEJA I ABRAMA I NAZALOS I POSLE NEKOLIKO VEKOVA JOS VLADAJU SVETOM I VLADACE ZA SIGURNO DOK POSTOJI ZEMLJA I ZIVOT NA PLANETI .KADA JEDAN TAKOZVANI VERNIK I TO VLADIKA-PRINC U S.P.C.HVALI NACISTKINU KOJA RADI PROTIV SRPSKE CRKVE DRZAVE I NARODA A VRH CRKVE I DRZAVE CUTI I ODOBRAVA TREBALO BI DA ZNATE DA SMO SVE ZASLUZILI STO SU NAM NASI NEPRIJATELI VEKOVIMA NAS NASAMARILI I NAMETNULI.U IME SRBSKOG BOGA PERUNA I VIDA I MOG NARODA SRBSKOG I SRBSKE MUCENJIKE ZIVELA MAJKA SRBIJA I BRATSKA RUSIJA BEZ RUSIJE NEMA NI SRBIJE DOGODINE U PRIZRENU I TO JE TO.

Dragi

pre 2 godine

Ako već ne dozvoljavate komentare čitalaca, znači da se slažete sa stavom vladike Grigorija. Sram vas bilo!

Ana

pre 2 godine

Sta se desava sa Vladikom da on hvali velikog protivnika nase zemlje!

Amater

pre 2 godine

ZALOSNO,JADNO I BEDNO...ZAR SI SE I TI PRODAO.

aleksandra

pre 2 godine

Ovo je strasno. Dokle je dosla bolest ovog coveka i moralno posrnuce.

Ana

pre 2 godine

Kada cujem i vidim da svesteno lice i ostali podrzavaju Violu, onu Violu koja zeli da Srbija prizna nezavisnost KiM i hrli ka tome, to za mene nisu Srbi!

Nina

pre 2 godine

Ovakva izjava, jos cuti da svesteno lice da podrzava srbomrzca, umesto da siri poruke mira vladika Georgije hrli ka "neprijateljima.

NEBOJŠA

pre 2 godine

ЕЕЕЕ СЕ.ЕМ ТИ СЕ НА ЦРКВУ КОЈА ТЕБЕ ДРШИ ЗА ВЛАДИКУ

sledeća vest

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija