• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.01.2022

15:42

Đilasovci opet izmišljaju nekakvo "skretanje pažnje", SAD BESRAMNO OPTUŽUJU I NOVAKA! Insinuiraju da je ĐOKOVIĆ KUPIO POZITIVAN PCR test?!?

Fotoilustracija/Reuters

Politika

Đilasovci opet izmišljaju nekakvo "skretanje pažnje", SAD BESRAMNO OPTUŽUJU I NOVAKA! Insinuiraju da je ĐOKOVIĆ KUPIO POZITIVAN PCR test?!?

Podeli vest

Đilasovski portal N1 objavio je vest da je slučaj Đoković "skretanje pažnje sa važnih tema" kao što su Rio Tinto i predstojeći izbori 3. aprila, pa su otišli toliko daleko da čak prenose i da je najbolji teniser sveta kupio pozitivan PCR test?!?

Portal N1 je preneo reči osnivača pokreta "Novi optimizam" Branislava Gute Grubačkog koji navodi da je cela ta priča sa Novakom Đokovićem "skretanje pažnje s važnih tema, a svi se bavimo time a ne šta ćemo da uradimo 3. aprila", ali i besramno insinuira da je Novak kupio pozitivan PCR test.

Ipak, ovo nije jedini slučaj kada su oni isticali nekavo "skretanje pažnje". Tako im je nedavno se*s u rijalitiju Zadruga bio "skretanje pažnje", vesti o reditelju Goranu Markoviću takođe, isto je važilo i pre dve godine kada su im prve vesti o koronavirusu bile "skretanje pažnje"... i još mnogo toga.

Očigledno je da ništa što se dogodi, a što nisu oni proizveli, ne može da prođe ako nije "skretanje pažnje".

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 2 godine

Na izborima će da izgube ovi lopovi i izdajnici koji mrze sve što je srpsko, pa i Novaka Đokovića, a onda će posle izbora da pričaju da su oni pobedili! Sve se već zna, pročitani ste lopovi, totalno ste predvidivi! I sad vi lopovi i izdajnici pričate kako neko skreće temu sa izbora! ŽIVEO NOVAK ĐOKOVIĆ! ŽIVELA SRBIJA! Nek crknu dušmani!

Milan

pre 2 godine

Ови више не знају куд ударају !

Mare

pre 2 godine

Pa tek će sada da krenu da se dokazuju Rokfiju i gazdama. Sada ćemo gledati kako čoveka razapinju na krst. Ako mene pitate trebalo bi zvati one ruse šro su se iskrcalinu u Kazahstanu da i ovde naprave reda.

Joyce

pre 2 godine

Zbog ovakvih natpisa u novinama i sličnih na TV, uperenih protiv Noleta, Australijska vlada i tužilaštvo je tražilo, dodatnih 2 dana, kako bi takve vesti predočili sudu. Sud je to odbio. Ostao je gorak ukus u ustima, onih koji prave fejk njuz protiv Noleta. Sramno je to što su to mangupi u našim redovima. Ajde stranci ali naši? Fuj...

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija