• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.01.2022

13:08

UVEK ĆU BITI PONOSNA ŠTO SAM BILA UZ VUČIĆA I NA ONO ŠTO SMO ZAJEDNO URADILI! Premijerka Brnabić reagovala na skandaloznu emisiju na TV N1!

Tanjug/Rade Prelić

Politika

UVEK ĆU BITI PONOSNA ŠTO SAM BILA UZ VUČIĆA I NA ONO ŠTO SMO ZAJEDNO URADILI! Premijerka Brnabić reagovala na skandaloznu emisiju na TV N1!

Podeli vest

Premijerka Ana Brnabić reagovala je danas na Tviteru, nakon što je na televizji N1 emitovana emisija iz serijala "Junaci doba zlog", o predsednici vlade, u čijem jednom delu se povlači paralela kojom se aludira da se premijerka Srbije ponaša kao "blagajnik u koncentracionom logoru"

 

- Uvek ću biti ponosna što sam bila uz Aleksandra Vučića i na ono što smo zajedno uradili – puteve, eUpravu, radna mesta, škole, nove bolnice, muzeje, NT parkove... A ovo je svedočanstvo o vama i onome što vi radite. Nažalost i primer brutalnog minimiziranja zla konc logora i žrtava fašizma - napisal je premijerka Brnabić.

Foto: printscreen Twitter

Ona je uz ovu objavu podelila odlomak iz emisije u kome potpredsednik Stranke slobode i pravde Borko Stefanović kaže da je siguran da će Ana Brnabić "sutra kada bude suočena sa zakonskom i moralnom odgovornošću, govoriti - ja sam samo radila svoj posao".

Na to se nadovezuje insert u kojem se govori o zabelešci američkog novinara Rejmonda Dejvisa iz logora smrti u Majdaneku, u kojem se prenosi dijalog sa blagajnikom tog logora, koji kaže da je svedočio ubistvima, ali da on nije lično učestvovao u tome, te da ne vidi razlog da ga Rusi obese, jer on nije ništa uradio.

Nakon toga se zaključuje: "Šta je dođavola uradio običan blagajnik? Ništa, kao i u Srbiji danas, mnogi blagajnici, činovnici, novinari, ministri, premijerka... Apsolutno ništa, ako pod radnjom ne podrazemevamo saginjanje glave i ćutanje pred razaranjem Srbije".

Na takve navode i poređenja u emisiji reagovao je i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, koji je rekao da odavno nije video nešto tako sramno.

"Odavno nisam video nešto tako odvratno i sramno kao što je početak emisije na N1 o predsednici Vlade Ani Brnabic. Možda opozicija nema politički program, ali definitivno ima medijsku moć i spremna je da je koristi na prljav i nemoralan način", napisao je Momirović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
misko

pre 2 godine

Ana se pokazala kao odlican vodja i neko ko odlicno obavlja svoju funkciju, savesno i odgovorno, sta god opozicija izmisljala nisu joj ni do kolena

janko

pre 2 godine

Koliko god neko rekao lose o Ani ona svojim predanim radom to pobije i ponisti, odgovorna je i uvek tu da se radi i napreduje

aca

pre 2 godine

Imamo odlicnu premijerku i zenu koja odradjuje svoj posao savesno i odgovorno a pre svega uvek u korist gradjana Srbije sto je i najbitnije, bravo Ana

Miloš

pre 2 godine

Под хитно поднети тужбу ако уопште ова назови телевизија подлеже било ком закану било које државе на планети!!!

Mila

pre 2 godine

Cela Srbija je ponosna na sve što je postignuto, rezultati su više nego očigledni. Idemo dalje zajedničkim snagama u još bolju budućnost sa najboljima!

Snezana

pre 2 godine

Narod je ponosan na vas dvoje i na sve ono sto ste učinili i činite za nasu Srbiju!

katarina

pre 2 godine

i mi gradjani smo ponosni na neseg predsednika Vucica....

Viki

pre 2 godine

Svi smo ponosni na jedinog, najboljeg, najjaceg ikada Aleksandra Vucica!

Marijana

pre 2 godine

Odgovorno i savesno je Ana odradila sve što je bilo potrebno, i naravno da nema zbog čega da se stidi, već da se ponosi što je zajedno sa predsednikom Vučićem podigla Srbiju na noge i usmerila je na pravi put.

POLUDELI OD MRŽNJE! Đilasovski mediji sve granice su ostavili daleko za sobom - Premijerki prete sudbinom radnika u nacističkim logorima! (video)
Politika

POLUDELI OD MRŽNJE! Đilasovski mediji sve granice su ostavili daleko za sobom - Premijerki prete sudbinom radnika u nacističkim logorima! (video)

Mržnja đilasovskih medija i dela opozicije koju predvodi Dragan Đilas prema aktuelnoj vlasti odavno je prešla sve granice zdravog razuma, a najnoviji primer za to je emisija "Junaci doba zlog" emitovana sinoć na televiziji N1, u kojoj, "relevantni sagovornici" premijerku Anu Brnabić, porede, ni manje ni više, sa zaposlenima u nacističkom logoru...

20.01.2022

12:43

sledeća vest

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija