• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.02.2022

23:48

SRBIMA DOŽIVOTNO ZABRANITI ULAZ U REPUBLIKU SRPSKU! Đilase, kako te nije sram?

Tanjug/Sava Radovanović

Politika

SRBIMA DOŽIVOTNO ZABRANITI ULAZ U REPUBLIKU SRPSKU! Đilase, kako te nije sram?

Podeli vest

U matici Srbiji, kako je svaki Srbin s ovu stranu Drine doživljava, Srbi iz Republike Srpske odjednom postadoše "neprijatelji" i to kod pristalica Dragana Đilasa, koji je inače često boravio u Republici Srpskoj

Nakon toga osvanula je lavina negativnih komentara na društvenim mrežama, koju je pokrenuo upravo Dragan Đilas.

Njegove pristalice su poručile:

Srbima doživotno zabraniti ulaz u Srbiju.

- Da li Đilas time unapred pravda svoj neuspeh na izborima i da li je to vriedno kampanje koju je pokrenuo protiv Srba iz Republike Srpske, a koji Srbiju gledaju kao svoju državu, a neki bi rekli da je vole više i od same Republike Srpske!?

Zanimljivo je kako je Đilas zaboravio sve one slatkorječive riječi koje je izgovarao baš u Republici Srpskoj, i u Trebinju i Banjaluci, kao i Vuk Jeremić, koji su često bili gosti kod svoje braće, kako su ih zvali, Milorada Dodika i vladike Grigorija.

Sramota!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nebitan

pre 2 godine

Djilas je poreklom iz Bosanskog Grahova, kako je postao toliki mrzitelj brace i sestara preko Drine. Pa i njegov otac je dodjos u Srbiji kao i mati koja je licanka. Sta umislja covek? On je gori od pokatolicenih i poturcenih.

Milutin Vranjski

pre 2 godine

... најсмешније од свега је чињеница да су Ђиласи пореклом из црне горе или босне... а ми Србијанци ћутимо и пуштамо браде!

Stojan

pre 2 godine

Taj Djilas je imao mozdani udar, zar ne vidite da mu je jedna strana lica totalno spala. Nije veliki ali ipak verovatno ima posledica.

Žigolo

pre 2 godine

Neko je ovih dana izjavio da je Đilasov mašinski mozak imao "kurcšlus" i bio je u pravu. Kad otvoreno podgreva mržnju prema Srbima van granica Srbije a pogotovo iz RS on im direktno šalje jasnu poruku kakav će stav i odnos on i njegova vlast imati prema Republici Srpskoj i Srbima sa one strane Drine. Jadna im majka jer bi za manje od 6 meseci Izetbegović slavio ukidanje Srpske i unitarnu Bosnu. Očigledno da mašinski mozak ne vidi dalje od nosa ...

The Duke

pre 2 godine

Pa nije Dritan izdajica u CG ima u Srbiji najvise izdajicai to medju srbima izgleda da je djilas u Srbiji za to zaduzen kao sto je milo u cg .I nemojmo da vicemo Dritan izdajica covek druge vere i naroda.Prvo moramo da se resimo domacih izdajnika.

Milan

pre 2 godine

Djilas je smeće, on neće moci preko Drine a Srbi iz Bosne su pravi Srbi i Hrišćani za razliku od mnogih u Srbiji

TV

(VIDEO) Rusi bi mogli da upotrebe taktičko nuklearno oružje i bez Putinovog odobrenja u slučaju kolapsa fronta! Ko bude upravljao energentima - kontrolisaće svet!
Live TV

(VIDEO) Rusi bi mogli da upotrebe taktičko nuklearno oružje i bez Putinovog odobrenja u slučaju kolapsa fronta! Ko bude upravljao energentima - kontrolisaće svet!

Brojna žarišta trenutno postoje širom sveta. Jedna bukte, druga tinjaju, a treća se tek pripremaju. Kakva je situacija na frontu u Ukrajini, ali i na Bliskom istoku, kao i kakva ratna dešavanja se odvijaju širom planete komentarisali su ekspert za energetiku profesor dr Dragan Škobalj i Mihajlo Olujić iz Centra za društvenu stabilnost tokom gostovanja u "Ratu uživo".

16.08.2024

22:28

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

“Sonja Savić nije imala prava da sebi oduzme život, ljut sam na nju”! Petar Božović kroz suze govorio o svojim kolegama pa se dotakao i Vlaste Velisavljevića (VIDEO)
Kultura

“Sonja Savić nije imala prava da sebi oduzme život, ljut sam na nju”! Petar Božović kroz suze govorio o svojim kolegama pa se dotakao i Vlaste Velisavljevića (VIDEO)

Petar Božović je u okviru Jedinog pravog 48. Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji bio gost promocije knjiga “Idemo dalje” autora Slobodana Stojanovića i “Mojih 500 glumaca” autora Zdravka Šotre na kojoj je govorio o zajedničkom radu sa najznačajnijim rediteljima, scenaristima ali i kolegama srpske kinematografije.

17.08.2024

07:15

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija