• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.03.2022

10:07

Milici Đurđević Stamenkovski preminuo otac! Tužne vesti saznala 5 minuta pred ulazak u studio TV Pink...

TV Pink printscreen

Politika

Milici Đurđević Stamenkovski preminuo otac! Tužne vesti saznala 5 minuta pred ulazak u studio TV Pink...

Podeli vest

Milica Đurđević Stamenkovski, kandidat za predsednika Srbije stranke "Zavetnici", saznala je da joj je otac preminuo nekoliko minuta pre ulaska u studio TV Pink gde je gostovala u Jutarnjem programu te televizije

 

- Ja sam dva meseca u neizvesnosti kakvu ću vest dobiti i kakav ću poziv primiti. Nažalost, to se jutros desilo neposredno pred ulazak u studio i preda mnom je bila dilema da li da učestvujem u emisiji. Uradila sam ono što bi me on posavetovao - nastavila ovu borbu bez obzira na sve okolnosti - rekla je Đurđević Stamenkovski.

- Jako sam bila vezana za oca i ovo je lični, veliki, emotivni udarac. Mnogo će mi nedostajati. Ono što mogu da uradim, jeste da nastavim njegovim putem. 

Foto: TV Pink printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lazna opozicija

pre 2 godine

umro joj otac 5 minuta pre emisije a ona u emisiji o tome javno govori . koja prica za malu decu koje skupljanje poena na najjadniji nacin.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija