• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.04.2022

16:00

BAHATI SERGEJ TRIFUNOVIĆ! Otvoreno krši zakon na biračkom mestu! (VIDEO)

Printscreen

Politika

BAHATI SERGEJ TRIFUNOVIĆ! Otvoreno krši zakon na biračkom mestu! (VIDEO)

Podeli vest

Glumac Sergej Trifunović, bivši predsednik Pokreta slobodnih građana, otvoreno krši zakon na biračkom mestu

Glumac je pred kamerom precrtavao sve kandidate koji mi nisu po volji i vređao ih pogrdnim komentarima.

Neuspešni političar u pokušaju se snima dok glasa uz stravične uvrede koje upućuje Aleksandru Vučiću, Ivici Dačiću i Vojislavu Šešelju.

Zakonom je zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, foto-aparata i kamera na biračkom mestu. Međutim to za bahatog Trifunovića očigledno ne važi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Djordje

pre 2 godine

O njemu nemam lepo misljenje, ali nije tacno da je listic nevazeci. Po zakonu, ukoliko se nedvosmisleno moze videti ko je izabrani kandidat, listic je vazeci. Dakle, moze da sve precrta sem jednog. To znaci da je glasao za njega. Tako kaze zakon.

ACO PARTIJA ACO PARTIJA ACO PA

pre 2 godine

Doći će njemu Rošavi i ekipica iz Ritopeka da ga priupitaju zašto mrzi našeg vođu Aleksandra Veličanstvenog!

Nenad

pre 2 godine

Sta uradi junacina....i jos snima da pokaze svima svoj nivo. ...nema dalje!

Strki7

pre 2 godine

Ma on je Smeker a mi smo svi ostali seljaci.... poseban , drugaciji od svih ..KAO !!! .... Majmuncino jedna molim boga da se negde sretnemo i da te isprovociram a ti dreknes na mene... Kada bi ti zveknuo samo jednu Samarcinu PREPARIRAO BI TE JADNICE !!!!! Jedino si hrabar kada si pijan , kada si naduvan I kada si pred kamerana JADNICE !!!!! Nekada si , moram priznati dobro , glumio u serijama i filmovima ....ali nazalost Nekada.... a danas si amater glumac i to bas onaj los olos !!!!

cccc

pre 2 godine

Potjerati lopova u Mostar pa neka tamo precrtava svoje.

vojin

pre 2 godine

Boze koja je ovo budala treba uzeti malj i po glavi dase neradaju ovakve budale

Žigolo

pre 2 godine

Očigledno da opozicionari na svaki način pokušavaju da izazovu neki ozbiljan incident još u toku glasanja da bi imali alibi za iniciranje nasilja nakon izbora. Kad se pažljivo pogleda, u svim prijavljenim incidentima učesnici su pripadnici SSP opozicije ili njihovi prilepci. Verovatno ih već uveliko trese panika od rezultata izbora i nemoć da pokrenu nekakav masovni protest ne bi li pokušali da ostvare ono što meecima planiraju, da ponove scenario 5. oktobra ili Majdana ... Neće moći ove noći, za to im treba podrška mnogo više od 10-15% građana kojiko realno imaju

ratko

pre 2 godine

a da li ga je neko uhapsio zbog toga ,dokle cete pustiti narkomana da se bahati

Miro

pre 2 godine

Bahat je zato sto vam nije po volji,da je precrtavao Đilasa, Obradovica i ostale,tada ga ne bi ni pomenuli!

TV

Na Zapadu postoji demokratija, ali kada je izvoze, postaje teška represija! Afričke i južnoameričke zemlje počinju da se bune i bude protiv hegemona!
Live TV

Na Zapadu postoji demokratija, ali kada je izvoze, postaje teška represija! Afričke i južnoameričke zemlje počinju da se bune i bude protiv hegemona!

Nije malo kada kažemo da je predsednik Vučić održao istorijski govor u Njujorku. Danas je sedam dana od kako su predsednik i njegovi saradnici otišli u Njujork. Da li će ovo predstavljati buđenje lidera manjih lidera kako bi se stvorila protivteža zapadnim silama? Na ovu temu u specijalnom programu govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i Mihajlo Olujić iz Centra za društvenu stabilnost.

29.09.2024

21:54

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)
Live TV

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)

Da li woke kultura može da ugrozi srpsku tradiciju? Šta je uopšte woke kultura o kojoj je govorio i predsednik Aleksandar Vučić u Njujorku? Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su javni komentator Biljana Šahrimanjan Obradović, urednik "Optimist magazina" Predrag Azdejković i narodni poslanik SNS Nebojša Bakarec.

29.09.2024

19:38

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija