• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.06.2022

08:15

SRAMOTA! Lider opozicije Dušan Teodorović se STIDI SRBIJE zbog neuvođenja sankcija!

printscreen

Politika

SRAMOTA! Lider opozicije Dušan Teodorović se STIDI SRBIJE zbog neuvođenja sankcija!

Podeli vest

Lider opozicije Dušan Teodorović naglasio je na svom Tviter profilu da ga je sramota što "Srbija, jedina u Evropi, nije uvela sankcije Rusiji"

 

"Gledam današnje strahote u Ukrajini. Neopisiva me je sramota što moja Srbija, jedina u Evropi (!) nije uvela sankcije Rusiji. Sankcije su moralni čin, a ne  cost-benefit analiza. 

Poruka koju smo poslali, politikom okretanja glave dok se ubija jedna zemlja, zapisana je u kamenu", napisao je Teodorović na Tviteru.

Teodoroviću očigledno smeta što Srbija predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem vodi nezavisnu politiku u interesu svojih građana, pa ne bira sredstva da “pljuje” po sopstvenoj državi.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slobodan

pre 2 godine

Gde ti je SRPSKI zapis u kamenu, konju...........

Aleksa

pre 2 godine

Да ли су санкције бензин и улје за продужетак рата.Да ли увођење санкција а допстављање оружја спречава рат.Много си наиван,а полтронизам ти је очигледан и која је то "моја Србија". Седи један

xxx

pre 2 godine

Meni smeta a i većini Srba što se ljubiš sa Amerima i natovcima a oni su nas ubijali, rušili. I zato bolje nemoj da se javljaš jer ja svoje mrtve neću im oprostiti.

Dragan

pre 2 godine

Таман колико је уписано у камену да су украјинци уводили санкције ЕУ и НАТО. Зашто овакви људи постоје у Србији? Да ли на Бог ставља на искушење да види да ли овакве билмезе можемо да истрпимо а да не реагујемо како заслужује?

Dejan

pre 2 godine

Treba da te bude sramota samoga sebe kao i sve ,pre i posle tebe u toj izdajničkoj familiji.

Mordekaj

pre 2 godine

Mene je sramota što nekoga kao Dušana Teodorovića nazivaju "akademikom". On je prestao da bude akademik kada je dobio otkaz jer nije dolazio na posao, tj.bez najave, godišnjeg odmora, neplaćenog ili bolovanja otišao je za Ameriku i dobio otkaz pošto se u zakonskom roku nije javio na posao niti šta je uzrok izostanka. Naravno, on je to pripisao "progonu" od strane "Miloševićevog režima". odmah posle 5. oktobra, Slobodanka Turlajić odvela ga je i dala mu radnu knjižicu, vratila ga na posao bez ikakvog konkursa, potpuno nezakonito. Prema tome, Dušan Teodorović sada je samo LAŽNI akademik.

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija