• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.07.2022

14:39

Kisić: Zabrana Vučiću da poseti Jasenovac je nepoštovanje!

Tanjug

Politika

Kisić: Zabrana Vučiću da poseti Jasenovac je nepoštovanje!

Podeli vest

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić ocenila je da je zabrana hrvatskih vlasti predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da poseti Jasenovac novi akt nepoštovanja prema hiljadama nedužnih žrtava koje su na tom mestu svirepo ubijene


Kisić je istakla da je sećanje na brutalna ubistva, mučenja i zverstva, od kojih nisu bila pošteđena ni tek rođena deca, dužnost svih nas, sopšteno je iz kabineta ministarke Kisić.

"Skandalozno i strašno je što se Republika Hrvatska ovim činom, po ko zna koji put, opredelila za put koji nikako ne vodi saradnji i prosperitetu našeg regiona" poručila je Kisić.

Poručila je da, kako bismo ubuduće živeli u miru i slobodi, Srbija nikada neće zaboraviti nijednu žrtvu koja je pala.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija