• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.07.2022

13:13

U TABLOIDU "DANAS" TOTALNO PROLUPALI! U istom broju TVRDE DVE POTPUNO RAZLIČITE STVARI!

printscreen

Politika

U TABLOIDU "DANAS" TOTALNO PROLUPALI! U istom broju TVRDE DVE POTPUNO RAZLIČITE STVARI!

Podeli vest

Tajkunski tabloid Danas objavio je kolumnu Marka Vidojkovića u kojoj se navodi da je Srbija u avionu prevozila oružje namenjeno Ukrajini, dok isti tabloid u istom broju, na četvrtoj strani, tvrdi nešto potpuno drugačije

 

Dok se Vidojković svi silama borio da objasni čitaocima da je avion koji je poleteo iz Srbije i srušio se u Kavali leteo za Ukrajinu i tamo nosio oružje, uredništvo Danasa objavilo je u istom broju, na strani broj 4, vest pod naslovom Marko Martinjuk: Srbija ne prodaje oružje Ukrajini.

I šta reći posle ovoga... Očigledno više ne znaju gde udaraju! Totalno su se pogubili u svojim mutljavinama i lažima! 

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Podsetimo, ministar odbrane Nebojša Stefanović se oglasio jutro nakon što se ukrajinski avion koji je poleteo iz Srbije srušio u Grčkoj, u Kavali, i rekao da je avion prevozio 11,5 tona robe naše namenske industrije privatne firme "Valir", koja se sastojala od osvetljavajućih minobacačkih mina i školskih mina, ka krajnjem kupcu Bangladešu.

"Kupac je bilo Ministarstvo odbrane Bangladeša, kao dozvoljeni krajnji kupac i let je imao rutu Niš sa tehničkim sletanjima u Amanu, Ahmad Abadu i planirano je da sleti u Daku kao krajnja destinacija", kazao je ministar.

Primetio je da je jedan deo medija, kako domaćih, tako i iz inostranstva, juče počeo da spekuliše i daje netačne informacije o tome kako je tim letom transportovano naoružanje iz Srbije u Ukrajinu i istakao da je to netačno.

"To je potpuno netačno i zlonamerno i nije prvi put da se tako nešto dešava", kazao je Stefanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 1 godinu

A, ko ovog slepca Vidojkovića uopšte smatra za nekog ko je kompetentan da komentariše ovaj slučaj. Vidi se da je to čista namera da se oblati država i njeno rukovodstvo .

ratko

pre 1 godinu

ova karikaura od coveka nije zasluzila ovoliko prostora u novinama normalnim ,strasno je kad covek ne vidi koliko je jadan

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija