• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv/Informer.rs

01.08.2022

20:14

OPOZICIJA BI UNIŠTILA DRŽAVU ZA DAN SAMO DA JE SE PONOVO DOKOPA! Jeremićev ortak javno traži podršku za Kurtija i lažnu državu u sukobu sa Srbijom

printscreen

Politika

OPOZICIJA BI UNIŠTILA DRŽAVU ZA DAN SAMO DA JE SE PONOVO DOKOPA! Jeremićev ortak javno traži podršku za Kurtija i lažnu državu u sukobu sa Srbijom

Podeli vest

Dok srpski narod na Kosovu i Metohiji doživljava teror od strane Aljbina Kurtija i njegovih specijalaca, vreme je da se podsetimo nepobitnih činjenica koje govore u prilog tome kako lider Narodne stranke, Vuk Jeremić podržava Kurtijeve ideje, a koje za cilj imaju proterivanje Srba i uništavanje svega što je srpsko!

Jeremić je 2015. godine prvi put toplo preporučivao Frensisa Fukujamu, velikog “mislioca” i američkog politikologa poturajući nam njegove intervjue.

Foto: printscreen

Zatim 2018., Fukujama gostuje na Fakultetu političkih nauka, tom čudu od beogradskog fakulteta, a u prvom redu na tribini sedi, tadašnja Jeremićeva desna ruka, a kasnije i kandidat za predsednika Srbije na ovogodišnjim izborima Zdravko Ponoš.

Foto: printscreen

Taj isti Fukujama kukao je 2020. kako Vučić širi vlast. A čini se da je kukao zato što je vise voleo da Srbija slabi do današnjeg dana.

Međutim, ono što je usledilo danas pokazatelj je “crno na belo” i dokaz po ko zna koji put da je Jeremićevo okruženje isključivo tabor ljudi koji Srbiji ne misle ništa dobro.

U prilog tome govori činjenica da je Fukujama danas na svom Tviter nalogu podržao Kurtija u njegovim sumanutim akcijama! 

Upoznao sam Aljbina Kurtija u Atini prošlog meseca, koji zaslužuje podršku u sadašnjoj konfrontaciji sa Srbijom – napisao je Fukujama.

Foto: printscreen

Ovo je jasan pokazatelj da Fukujama u teškim trenucima za Srbiju, traži podršku za Kurtija i lažnu državu u sukobu sa Srbijom!

I sve je tako u Jeremićevom bivstvovanju na političkoj scenu. Srbomrzačke ideje, srbomrzački stavovi, jedini cilj im je napad na Srbiju koju bi uništili za dan kad bi je se dokopali!

Da međusobna podrška između Jeremića i Albanaca ne traje od juče, govori u prilog situacija kada su Albanci na naslovnoj strani lista “Ekspres” prošle godine zahvalili Jeremiću uz naslov “Hvala, Vuče” zbog pitanja koje je postavio Međunarodnom sudu pravde i time doprineo stvaranju lažne države Kosovo, da bi kasnije na konferenciji za novinare potpuno eskivirao da prokomentariše taj čin, a o čemu je Objektiv već pisao.

Uzgred, taj isti Fukujama kukao je 2020. kako predsednik Srbije Aleksandar Vučić koristi krizu izazvanu koronavirusom kako bi proširio svoju vlast, a čini se da je zapravo kukao zato što je više voleo da Srbija slabi do današnjeg dana, što je uz predsednika Vučića i njegovo dobro vođenje politike koja građanima osigurava svetlu budućnost gotovo nemoguće!

Foto: printscreen

Sve ovo je samo jedna mala, ali odlična geneza pozadine domaćih i stranih srbomrzaca koji se očigledno dive čoveku koji sada ugnjetava srpski narod na Kosovu i Metohiji, provocira sukobe blokadom prolaza i maltretira nedužan narod, a koji se udruženim silama na sve načine trude da uspore nezaustavljiv napredak Srbije i sve dobro št0 je za nju uradio srpski šef države!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DUSAN

pre 1 godinu

JEREMIC POZDERCI STA OCEKIVATI OD JEREMICA DA VOLI SRBIJU

Kurijak

pre 1 godinu

Citat teksta"kako lider Narodne stranke, Vuk Jeremić podržava Kurtijeve ideje, a koje za cilj imaju proterivanje Srba i uništavanje svega što je srpsko!"... Prestao sam da citam dalje jer se te djubre tesko od novina podjarmljena stoka I sluge SNS Bande I vrhovnog lupeza AV.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija