• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: DEJANA KLJAJIĆ

01.08.2022

22:21

DOGAĐAJI NA KIM SU NEKA VRSTA TELEVIZIJSKE SAPUNICE! Bokan bez dlaka na jeziku: Glavni glumci su NATO oficiri, dok su šiptari statisti, a mi...

printscreen

Politika

DOGAĐAJI NA KIM SU NEKA VRSTA TELEVIZIJSKE SAPUNICE! Bokan bez dlaka na jeziku: Glavni glumci su NATO oficiri, dok su šiptari statisti, a mi...

Podeli vest

Mislim da Vučić nikada neće dati Kosovo, nikada nećemo ući u NATO i nećemo uvesti sankcije Rusiji, rekao je srpski režiser, književnik i kolumnista Dragoslav Bokan

- Događanja na KIM možemo da gledamo na razne načine, to je neka vrsta televizijske sapunice u režiji i produkciji Engleske i Amerike. Glavni glumci su NATO-ovi oficiri, a sporedni glumci i statiski su šiptari. Mi smo u toj seriji negativci - izjavio je on.

Kako je objasnio, promena okolnosti u svetu nama ide u prilog, to razume Kurti koji dobro zna da mu ističe vreme, da one okolnosti koje su imali 1999. godine i nekoliko godina posle 5. oktobra 2000. da te okolnosti nestaju i da im se sa te strane bliži scenario realnosti na terenu, a ne samo o tome što oni požele.

- Videli smo kako Grenel reaguje, kojim rečima on komentariše to neodgovorno ponašanje Kurtija i njegove ekipe - rekao je Bokan i dodao:

- Ucenjivačka politika i strategija je ipak malo popustila, a i Evropa ima svoje probleme, čeka ih zima bez energenata.

Naglasio je da očekuje mnogo bolje vreme.

- Mi nećemo biti poslednji na spisku prijatelja novih gospodara sveta koji se pojavljuju, nego ćemo biti među prvim njihovim saradnicima, a ovi oko nas neka razmiljaju o tome dokle su doveli svoje potomstvo. 

Izjavio je kako misli da Vučić nikada neće dati Kosovo, da nikada nećemo ući u NATO, nećemo uvesti sankcije Rusiji, nećemo priznati Srebrenicu kao tobož genocid.

- Siguran sam da će Jasenovac zauzeti ono mesto u našem pamćenju, ali u pamćenju i znanju Evrope. Siguran sam da ćemo snimati filmove o Jasenovcu i svemu onome što se tamo dešavalo. Predsednik Vučić ima moju podršku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin

pre 1 godinu

Režiseri i statisti pobeći će kad krene srpska vojska.

boki

pre 1 godinu

Sve pohvale za Bokana i njegove izjave veliki patrota svije drzave.Dali to cuju nadlezne slyzbe tyzilastva i sudovi da svaki koji vreda drzavu simbole mora biti idmah uhapsen

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija