• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.08.2022

10:54

SRAMOTA ZA JAVNI MEDIJSKI SERVIS SVIH GRAĐANA! RTS gori prema državi od N1! DNO DNA!

printscreen

Politika

SRAMOTA ZA JAVNI MEDIJSKI SERVIS SVIH GRAĐANA! RTS gori prema državi od N1! DNO DNA!

Podeli vest

Godinama unazad je svima već dobro poznato da tajkunski medij N1 radi protiv Srbije, ali je sada izgleda i RTS, javni medijski servis svih građana naše zemlje, odlučio da se priključi prljavoj kampanji protiv svojih pretplatnika i svoje države

Tajkunski medij N1 i Radio Televizija Srbije identično izveštavaju o poljoprivrednicima kojima država daje subvencije o kojima je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio u jučerašnjem obraćanju rekavši da su subvencije u poljoprivredi za 10 godina skočile za čak 370 odsto. O čemu je još predsednik juče govorio pročitajte u OVOJ VESTI.

Na osnovu ovakvog izveštavanja RTS, odnosno fabrikovanja vesti, izgleda da je i javni servis krenuo stopama tajkunskih medija koji svojim autošovinističkim tekstovima rade na uništavanju države Srbije.

Foto: printscreen

 

Podsetimo, predsednik Vučić je raskrinkao laži koje se šire društvenim mrežama i tajkunskim medijima i istakao da su subvencije u poljoprivredi za 10 godina skočile za čak 370 odsto.

– Živimo u eri socijalnih mreža, eri kada je svakome dozvoljeno da bude bahat, arogantan i bezobziran prema državi. Subvencije u poljoprivredi su pre 10-12 godina bile 14 milijardi, a danas su 51 milijardu. 370 odsto veći skok i nikad nije dosta, 500 miliona evra mi subvencionišemo. I vi podržavate sve to. Da bude veća cena ulja, vi biste izdavali saopštenja protiv nas što vam je veća cena ulja. Stanite malo, ljudi. Ne radi klima nekom u kući, kriva Srbija. Vi stanete i ne verujete šta možete da čujete – rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pekabinac2011

pre 1 godinu

JA SAM INVALID I OVA OLOSKA ZLOGLASNA TELEVIZIJA RTS-HRT NO RTS,JE STO PUTA GORI OD HTR. HTVATSKE TELEVIZIJE ,MOLIO IH DA MI POSALJU PAPIR DA POPUNIM I POSALJEM NO ANTISRPSKI RTS IGNORISAO MOJ APEL I DAN DANAS PLACAM PRETPLATU I AKO NEMAJU PRAVO DA MI PUTEM STRUJE KRADU INVALIDSKU PENZIJU..ZVAO NADLEZNE NO KAD IH PRESEDNIK PODRZAVA ..NORMALNO RADE SVE PROTIV NARODA NAROD ZA NJIH JE STOKA

Milovan Milovanović

pre 1 godinu

Šta je tu čudno? Pa oni se hvale da su kursisti Bbc. Kursisti najveće lažovske organizacije u istoriji. RTS, nažalost, nije javni medijski servis Srbije, koji svi mi plaćamo, nego javni medijski servis ambasadora tzv. Kvinte i njihovih tzv. nvo. Pogledajte samo izveštavanje RTS o Ukrajini. Po njima su ukrajinski nacisti već kod Šeremetjeva, sa tendencijom da za koji dan budu i u Kremlju. Običan čovek na sve to može samo reći: "FUJ"!

sledeća vest

TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar! (VIDEO)
Live TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar! (VIDEO)

Neki kažu da se posledice istorije ne smiruju ni danas. Libija više nije ona zemlja koja je nekada bila. Neki kažu da je danas bolje, a neki da je mnogo gore. Mejlovi HIleri Klinton su procurili i otkrivena je istina zašto je Gadafi skinut sa vlasti, a to je zato što se suprotstavio dolaru. O tome zbog čega je ubijen Gadafi, u emisiji "Info dan" govorili su nekadašnji premijer Srbije Nikola Šainović i Darko Obradović, iz Centra za stratešku analizu.

04.07.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija