• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.01.2023

18:07

Danas sanjaš o državi, a sutra moliš za livadu! Ana Grozdanović razobličila Aljbina Kurtija

Informer

Politika

Danas sanjaš o državi, a sutra moliš za livadu! Ana Grozdanović razobličila Aljbina Kurtija

Podeli vest

Ana Grozdanović čalnica Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije razobličila je danas Aljbina Kurtija

Foto: Instagram

- Na nas su krenule velike sile jer da nije njih Aljbin Kurti ne bi smeo da se živ čuje.Sada nam je najpotrebnija mudrost da bi jednog dana mogli vratiti Kosovo gde je uvek bilo a to je srce Srbije što ono i jeste.Mudrost se ogleda u tome sto nikada nećemo potpisati njenu nezavisnost jer dokle god nema našeg potpisa ono nikad zvanično neće postati tudja teritorija! Tako da Kurti samo može sanjati o lažnoj državi ! A moja topla preporuka mu je, da misli na svoj narod jer ne znam šta će takav jadan uljuljkan, kada za igru velikim silama bude postao teret, smetnja i višak ?! Danas sanjaš o državi a sutra moliš za livadu,kada se igraš sa nečim što nije tvoje…to se tako završi. ✊??




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija