• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.01.2023

11:39

TO JE KAO KADA BISTE PITALI PROSTITUTKU... Ovako su se "patriote" nekada čašćavale: DEO STE STRANKE KOJA JE SRUŠILA DRŽAVU! (VIDEO)

printscreen Twitter

Politika

TO JE KAO KADA BISTE PITALI PROSTITUTKU... Ovako su se "patriote" nekada čašćavale: DEO STE STRANKE KOJA JE SRUŠILA DRŽAVU! (VIDEO)

Podeli vest

U emisiji na TV Hepi u maju 2020. godine došlo je do verbalnog okršaja između Miloša Jovanovića, lidera Nova DSS, i Milice Đurđević Stamenkovski, predsednice stranke Zavetnici

Ona je u emisiji ispričala kako je Boško Obradović cirkuzant koji obesmišljava institucije, dok je Miloš Jovanović tvrdio da je njena priča prazna.

Milica je zamerila Jovanoviću što je deo stranke koja je srušila državu, te da on napada jezikom SzS. Takođe je ispričala i vic u kome ga je uporedila sa prostitutkom.

- To je kao kada pitate prostitku da li bi pristala za 100 evra, ona kaže neću, a onda kaže da li bi pristala za 1.000 evra, ona kaže pa pristala bih, pa kaže nije važno više, možemo da pregovaramo o ceni, jer si pala na moralnom ispitu, više nije važno - rekla je Milica.

Zavetnica je u ovom verbalnom okršaju tvrdila da Jovanović ima petooktobarski teret na plećima, te da ona neće paliti Skupštinu kao on i njegova stranka.

Milica je rekla i da je Boško nad Marijanom vršio javni linč kao petog oktobra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BOGOSLAV

pre 1 godinu

TREBA vlast da vrati donji prag na 5% kao što je u drugim zemljama pa će opozicija da vidi koliko je jaka svi ispod 5% poto nema šta da traže u skupštini ........

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija