• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.03.2023

12:34

Tanasković: 182 hiljada poljoprivrednih gazdinstava se prijavilo za 10 dana!

Tanjug

Politika

Tanasković: 182 hiljada poljoprivrednih gazdinstava se prijavilo za 10 dana!

Podeli vest

Prijavljivanje za elektronski registar poljoprivrednih gazdinstava eRPG odvija se uspešno i za prvih 10 dana, prijavilo se preko čak 182.000 poljoprivrednih gazdinstava.

Poljoprivredne savetodavne stručne službe na celoj teritoriji Srbije su maksimalno angažovane u cilju pomoći našim poljoprivrednicima, pre svega starijima i onima kojima je potrebna podrška prilikom prijavljivanja i ažuriranja podataka.

Takođe smo organizovali terenske posete najstarijim poljoprivrednicima i onima koji iz nekog razloga nisu u mogućnosti da dođu u Poljoprivredne savetodavne i stručne službe.

Službenici su prošli detaljne obuke kako bi na pravi način pomogli svim poljoprivrednicima da završe proceduru na što brži i efikasniji način. 

Pored toga obezbedili smo i kontakt centar koji takođe stoji na usluzi poljoprivrednicima za sva dodatna pitanja i pojašnjenja koja mogu dobiti besplatnim pozivom na broj 0800 106 107.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vlada Srbije donela dve uredbe u vezi sa suncokretom
Politika

Vlada Srbije donela dve uredbe u vezi sa suncokretom

Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici Uredbu o utvrđivanju programa finansijske podrške poljoprivrednim proizvođačima suncokreta roda 2022. godine, kako bi se očuvala stabilnost dohotka proizvođača ove uljarice

25.08.2022

16:32

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija