• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.06.2023

12:26

NIKADA NISU ŽELELI DA OSUDE NASILJE! Đukanović o licemerju onih koji zloupotrebljavaju tragediju da bi ostvarili njihove političke ciljeve

printscreen

Politika

NIKADA NISU ŽELELI DA OSUDE NASILJE! Đukanović o licemerju onih koji zloupotrebljavaju tragediju da bi ostvarili njihove političke ciljeve

Podeli vest

Poslanik Srpske napredne stranke i advokat Vladimir Đukanović na Tviteru je podelio video sa sednice koja je održana u Skupštini Srbije u kom objašnjava sve licemerje navodnih boraca protiv nasilja.

"U čemu se ogleda licemerje navodnih boraca protiv nasilja, odnosno onih koji zloupotrebljavaju tragediju da bi ostvarili njihove političke ciljeve. Nikada nisu želeli da osude nasilje", napisao je Đukanović uz video u kome govori o napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, kao i o napadima na sopstvenu porodicu.

Đukanović se, takođe, dotakao i situacije sa obešenom lutkom koja ima lik predsednika Vučića.

- Koliko vidim, niste bili spremni čak ni da osudite to što je neko nosio lutku obešenog predsednika Vučića i trebalo bi zbog toga da vas bude sramota. Hvala - rekao je Đukanović na kraju svog izlaganja.

 


 
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija