• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.06.2023

14:13

Brnabić: Majka Aljbina Kurtija ne priča pohvalno o njemu kao Vuk Jeremić, predsednik stranke Miroslava Aleksića

tanjug

Politika

Brnabić: Majka Aljbina Kurtija ne priča pohvalno o njemu kao Vuk Jeremić, predsednik stranke Miroslava Aleksića

Podeli vest

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se ni majka Aljbina Kurtija ne izražava toliko pohvalno o njemu kao predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić.

Ona je danas u Skupštini Srbije, odgovarajući potpredsedniku Narodne stranke Miroslavu Aleksiću, rekla da predsednik Srbije Aleksandar Vučić jeste uz Srbe sa Kosova i Metohije, za razliku od Vuka Jeremića.

- Videla sam ovde danas još jedan performans opozicije, čiji predstavnici drže transparente “Srbi sa Kosova i Metohije niste sami”. Da, u pravu ste. Nisu sami, uz njih je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se danonoćno bori za njihove interese. A vaš šef, dakle predsednik vaše stranke gospodine Aleksiću, Vuk Jeremić, govori nešto drugačije. On isto misli doduše da nisu sami, jer su predvođeni jednim vrsnim intelektualcem. Evo šta Vuk Jeremić kaže o Aljbinu Kurtiju, da vas podsetim. Ne može se osporiti to da je Aljbin Kurti jedan intelekualac, patriota, prilično stabilan čovek – sve suprotno od Aleksandra Vučića. Aleksandru Vučiću neće biti lako u razgovorima sa Aljbinom Kurtijem. Preko puta Kurtija da sedi mnogo obrazovaniji i kompetentniji čovek od Aleksandra Vučića, imao bi ozbiljan izazov!, kaže Brnabić. On se otvoreno svrstava na stranu Aljbina Kurtija, a ne na stranu Srbije. Pa majka Aljbina Kurtija se ovako pohvalno ne izražava o svom sinu kao vaš predsednik Vuk Jeremić. Tako da toliko o tom vašem transparentu - podvukla je Brnabić.

Ona je nastavila da podseća Aleksića šta je još Vuk Jeremić goovorio o Aljbinu Kurtiju pre nekoliko godina.

Kaže Vuk Jeremić, nova Vlada Kosova, pošto je izgleda za njega Kosovo država, će biti verovatno predvođena Aljbinom Kurtijem. Paradoksalno, neke stvari mogu postati lakše jer Kurti nije naročito zainteresovan za priznanje od strane Beograda. Prema tome, možemo pokušati da tu priču o priznanju i o članstvu u Ujedinjenim nacijama sklonimo sa dnevnog reda, jer ne postoji ta vrsta prioriteta sa strane Prištine. Jel vi razumete da je ovaj čovek vodio spolju politiku Republike Srbije u najizazovnijim vremenima? Ova vedeta diplomatije! - završila je Brnabić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Matija

pre 1 godinu

Ki zna u kakvom dilu su oni i sta se krije iza svih hvalospeva.

Joka

pre 1 godinu

Majka je realna,i nije poslovni partner. Kurti i Jeremić su bliski,Jeremić je uz Tadića bio čovek koji nije sprečio jednostrano proglašenje nezavisnosti Kosova

Maja

pre 1 godinu

Kurtija ceo svet pljuje pa i rodjena majka,onda je jasno o kakvom se coveku radi. Jedino izdajnik Jeremic ga hvali,radi sve protiv Srbije

Jelena

pre 1 godinu

Kako je ovde zakucala lešinarsku opoziciju svaka joj čast.

Jelena

pre 1 godinu

Bravo Ana. Jeremiću su usta puna hvale za Kurtija. Pa njemu se i dan danas zahvaljuju albanci što je tek tako dao KiM. Izdajnik i ološ.

sasa

pre 1 godinu

Trazimo da nasi ljudi na KiM budu sigurni i bezbedni! Kurti mora da se urazumi!

sasa

pre 1 godinu

Jako slozena i napeta situacija na KIM i moramo naci neko kompromisno resenje jer nemiri nikom nista dobro nisu doneli.

sasa

pre 1 godinu

Ana ih je postavila na mesto. Tako i treba. Svako treba znati svoje mesto.

sasa

pre 1 godinu

Tajkunski mediji ne znaju nista drugo osim da sire lazi i promovovisu nasilje kao i njihovi šefovi iz opozicije,sramota.

sasa

pre 1 godinu

Aleksić da se stidi koliko laze.Predsednik Vučić uvek dokaže istinu ,koliko god smišljalji gnusne laži o njemu.

sasa

pre 1 godinu

Dovoljno je on ucinio za Srbe na KiM da bi odgovarao pred sudom. Lopovcina i lazov Jeremic

sasa

pre 1 godinu

Pa jeremicu je drugo ime korupcija. Tek ce se tu sve saznati.

sasa

pre 1 godinu

Pa Jeremic nikada nije ni radio za Srbiju vec za svoje interese i svoj dzep.

sasa

pre 1 godinu

Ako nešto Jeremić zna, zna da mulja i stiče ličnu korist. Polako se odmotava klupko svih zavera, prevara i nameštaljki. I ovakav čovek bi da vodi Srbiju?

sasa

pre 1 godinu

Ko zna sta ce jos isplivati o Vuku Jeremicu i njegovim kombinacijama gde je uvek gledao svoju licnu korist, bas ga bilo briga za Srbiju i njene interese.

sasa

pre 1 godinu

Jasno je da Jerimc zeli da se na nelegalan nacin obogati, da je umešan u prljave poslove sa stranim ambasadorima.

sasa

pre 1 godinu

Kakvo zlo od čoveka ovaj Vuk Jeremić. Izgleda da nema afere međunarodne u kojoj on nije učesnik. Sramota.

sasa

pre 1 godinu

Covek poput Jeremića ne da ne treba da se bavi ikada više politikom u Srbiji, nego treba da odgovara za svu štetu koju nam je naneo svojim postupcima.

sasa

pre 1 godinu

Jeremića je Tadić podržavao, ko zna sta ce se jos otkriti o sadašnjoj opoziciji, koja se "silno' bori za srpski narod, a ovamo puni džepove.

Uroš

pre 1 godinu

Tajne šeme Vuka Jeremića, baš nešto neočekivano! Kakva stranka takvi i njeni lideri! Lažni sjaj!

sasa

pre 1 godinu

Bilo bi čudno da se Jeremić bavi poštenim poslom, ovo je za njega normalno. Lopov bio, lopov ostao.

sasa

pre 1 godinu

Vuk Jeremić nije političar! On je lopov i izdajnik koji je zbog para na sve načine pokušaonašu zemlju da proda!!!

Uroš

pre 1 godinu

Od Jeremica nista drugo ne mozemo ni ocekivati jer on misli samo na svoj licni interes.Zbog toga me ne cudi cinjenica da godinama posluje sa SAD u raznim krimi aferama.

sasa

pre 1 godinu

Dakle ovaj Jeremić je krao i muljao po celom svetu. Ovaj čovek je belosvetska lopuža i prevarant, i takav hoće da mu mi naš budžet predamo u ruke. Kako da ne. Neće ga dobiti nikada.

Uroš

pre 1 godinu

Zar neko ocekuje da cemo dozvoliti ovakvim osobama da uniste zemlju za koju se mi itekako borimo?Ni govora,ni pomisli o tome.

sasa

pre 1 godinu

Kako ce sada pred gradjanima Vuk Jeremic da opravda ucesce u svojim kriminalnim aferama, zajedno sa svojim prijateljima sa zapada,a neprijateljima drzave Srbije.

Jasna

pre 1 godinu

Vuk Jeremic vodi politiku licnih interesa a na stetu drzavnih i nacionalnih.

Mia

pre 1 godinu

Odavno je dokazano da Aleksic nema ni trunke vaspitanja!

Ljilja

pre 1 godinu

Svako normalan vidi kakva je budala Kurti, samo ga opozicija diže u nebesa!!! To samo pokazuje koliko su ograničeni , glupi i monstrumi kao i Kurti!!!!

paja

pre 1 godinu

O Jeremicu i njegovom izdajnistvu davnih dana je sve jasno, prodao bi Srbiju za saku dolara.

Jovan

pre 1 godinu

Svi su oni u istoj mafiji, moraju da se brane izdajnik i onaj koji zeli istrebljenje srba

XY

pre 1 godinu

Jednom je neko rekao kao "gde jedna lezbejka i jedan peder"vode drzavu,tu nema spasa od propasti.Nekada to potraje brze nekad sporije,alöi ishod je siguran propast.I sada ova glupa lezbejka da jos mesa i majku Albina Kurtija u politiku,pa to pokazuje ulicarko tvoj moral.A ako neko spomene sina danila,skaces kao dasi mu ti majka.Grozno,grozno da groznije ne moze biti.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija