• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.08.2023

09:53

Aleksić prodao stranku Jeremiću, pa bi sad da otima ono što je debelo naplatio - Tviteraši osuli paljbu po Narodnoj stranci

Informer

Politika

Aleksić prodao stranku Jeremiću, pa bi sad da otima ono što je debelo naplatio - Tviteraši osuli paljbu po Narodnoj stranci

Podeli vest

Rat između Vuka Jeremića, predsednika Narodne stranke i Miroslava Aleksića, potencijalnog kandidata na unutarstranačkim izborima ulazi u novu fazu.

Naime, na društvenoj mreži Tviter među korisnicima ove mreže, provlače se komentari da Miroslav Aleksić nije prodao stranku Jermiću i uzeo veliki novac za to, on nikada ne bi mogao da formira zasebnu stranku, a sada čak i otima ono za šta je uzeo pare.

- Nisam ni za koga u NS i mislim da je cepanje partije glupost, ali to je toliko puta viđeno na srpskoj političkoj scceni. Međutim, da Aleksić nije prodao stranku Jermiću, ovaj nikada i nikako ne bi mogao da formira zasebnu stranku - glasi jedan od tvitova.

Foto: Prinscreen

 

- U sukobu Aleksić - Jeremić, podržavam Jeremića. Znam da nije populatno ovde, ali who cares. Miki prodao stranku Vuku, Vuk ulagao u stranku i sad bi Miki da preuzme. Važi. Ne treba sarađivati sa bivšim koalicionim partnerima sns-a. Nikada - napisala je druga korisnica.

Foto: Prinscreen

 

- Da budemo do kraja iskreni i Miki Aleksić je imao stranku registrovanu u 2015. godini pod imenom Narodni Pokret Srbije. I on je proda stranku Jeremiću. Da li je osim mesta potpredsednik dobio novac ne znam ali sam ubeđen u to. Međutim Miki je prevazižao Vuka žestoko - napisao je još jedan korisnik pomenute mreže.

Foto: Prinscreen

 

Sukob u Narodnoj stranci između Vuka Jeremića i Miroslava Aleksića u punom je jeku, a tviteraši poručuju da je za novonastalu situaciju i osipanje Narodne stranke kriva pohlepa Aleksića kojom je otrovao i podelio partiju.

- Aleksić mu je prodao svoju stranku i uzeo novce i dobio poziciju. Vuk nije očekivao da će kad mu je već platio morati i da brani stranku od njega - napisao je još jedan korisnik Tvitera.

Foto: Prinscreen

 

Podsetimo, rat u Narodnoj stranci između pristalica Jeremića i pristalica Aleksića započeo je kada je Aleksić obelodanio da je spreman da se kandiduje za predsednika.

Od tada traje prava sapunica u toj partiji, a gotovo da ne prođe ni dan da neko od članova ili funkcionera ne doda ulje na vatru na društvenim mrežama.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija