• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2023

14:37

Aleksić je svojom pohlepom otrovao Narodnu stranku! Sanda Rašković Ivić žestoko optužila "pučiste"!

Ata images

Politika

Aleksić je svojom pohlepom otrovao Narodnu stranku! Sanda Rašković Ivić žestoko optužila "pučiste"!

Podeli vest

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić ocenila je danas da je grupa članova okupljena oko poslanika Miroslava Aleksića, "posejala otrov" i napravila nezdravu atmosferu u toj stranci.

U intervjuu za Politiku, ona je rekla da razdor niko nije očekivao, kao i da ima još vremena da se sukob smiri.

Prema njenim rečima, grupa članova okupljena oko potpredsednika i bivšeg predsednika Izvršnog odbora Narodne stranke Aleksica i potpredsednika Borislava Novakovića pokušala da izvrši puč u partiji.

Foto: ATA Images

 

 

- Aleksić ne može da se kandiduje za predsednika stranke s mesta predsednika Izvršnog odbora. Trebalo je na Predsedništvu ili Glavnom odboru stranke u junu kaže svoje namere pred svima i sam podnese ostavku na mesto predsednika Izvršnog odbora - istakla je Ivić.

Podsetimo, rat u Narodnoj stranci između pristalica Jeremića i pristalica Aleksića započeo je kada je Aleksić obelodanio da je spreman da se kandiduje za predsednika.

Od tada traje prava sapunica u toj partiji, a gotovo da ne prođe ni dan da neko od članova ili funkcionera ne doda ulje na vatru na društvenim mrežama.

Foto: Ata images

 

Kako je Infomer već pisao, Borislav Novaković, inače deo Aleksićevog tabora, napao je Jeremića ocenjujuću da je njegova popularnost u narodu minorna.

Nije reč samo o smeni Aleksića. Kooptirana su četiri člana Predsedništva s jednim jedinim ciljem, da se na isforsiran i vrlo ružan način uspostavi nova većina i da se oblikuju uslovi i okolnosti za unutarstranačku trku koja će favorizovati Jeremića, a koja će staviti u podređen položaj Aleksića. Znate, u politici postoji jedno osnovno pravilo: u stranci vrediš onoliko koliko vrediš u narodu! Ne možeš biti sve i svja u stranci, a niko i ništa u narodu - rekao je Novaković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija