• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.07.2023

11:13

Brutalna parodija na Vuka Jeremića - Usijanje na mrežama!

printscreen Twitter

Politika

Brutalna parodija na Vuka Jeremića - Usijanje na mrežama!

Podeli vest

Vuk Jeremić, hvalivši samog sebe da je završio Kembridž, nije postigao ništa drugo nego podsmeh i postao je tema ismevanja na društvenim mrežama.

Vuk Jeremić koji je poslednjih nekoliko dana u žiži javnosti zbog potpunog raskola u Narodnoj stranci, objavio je na Tviteru, hvaleći samog sebe, da je pohađao i završio Kembridž.

- Podseti me maločas majka - prošlo je od dana kada sam diplomirao tačno 25 godina. Jedna je majka - napisao je Jeremić.

 

 

Međutim, to je naišlo na ismevanje na društvenim mrežama, jer on u jeku razdora u svojoj stranci ne pokušava da popravi situaciju i izgladi odnose sa svojim saradnicima, već hvali samog sebe sa činjenicama koje već svi znaju!

Tako je jedan od tviteraša iskoristio fiktivni lik Đorđa Čvarkova iz kultne serije "Državni posao" da bi se sprdao sa Jeremićem.

- Baba mi poslala na viber. Pre tačno 45 godina završio prvi razred - naveo je on.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija