• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

01.07.2024

09:10

Isplivao skandalozan snimak! Navijač šmrkao kokain  (VIDEO)

printscreen

EURO 2024

Isplivao skandalozan snimak! Navijač šmrkao kokain (VIDEO)

Podeli vest

Šok snimak sa Evropskog prvenstva kruži društvenim mrežama! Navijači se opuste tokom navijanja, ali ne bi trebalo, jer nikada ne znate u kom trenutku će da vas uhvatiti kamera.

To je na svojoj koži osetio jedan navijač Engleske, koji je bio u navijačkoj zoni u Njukaslu. Kamere Skaj sporta uhvatile su ga kako konzumira beli prah tokom utakmice "Gordog Ambiona" i Slovačke (2:1), dok je oko njega ludnica.

Bili su Englezi pred eliminacijom, gubili 1:0, ali je u petom minutu nadoknade  Džud Belingem pogodio za 1:1, a Hari Kejn u prvom minutu prvog produžetka za 2:1. 

Navijačima nije bilo lako, mislili su da se vraćaju kući, pa je posle preokreta i vođstva usledilo ludo slavlje na tribinama. Dok je većina pevala i slavila, kamera je uhvatila jednog koji je slavlje prekinuo na kratko. Snimljen je kako šmrče drogu, podelio je doduše sa drugom, nije škrt, a onda su samo nastavili gde su stali, kao da se ništa dogodilo nije.

Glavni junak ove priče bio je najveseliji posle dodatnog stimulansa.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija