• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.09.2023

21:38

Nismo veliki, ali ne dozvoljavamo poniženja! Vučić: Sve što smo uradili za 11 godina jeste samo poluvreme

Printscreen Pink

Politika

Nismo veliki, ali ne dozvoljavamo poniženja! Vučić: Sve što smo uradili za 11 godina jeste samo poluvreme

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u najnovijoj epizodi emisije "Hit Tvit", gde govori o aktuelnim temama među kojima se našla i tema o govoru predsednika proslavi Dana nacionalne slobode i zastave.

Govoreći o obeležavanju Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, Vučić kaže da je taj praznik mnogo važniji od toga hoćemo li imati vremena da "odemo negde da se odmorimo od odmora".

Predsednik je istakao i značaj poruka poslatih na taj, za nas sveti i praznik.

- To su poruke u kojima poručujemo da znamo da nismo veliki, ali ne dozvoljavamo nekome da nas ponižava, pa sve što smo uradili za 11 godina jeste samo poluvreme. Pred nama je novi period u kom moramo biti još ujedinjeniji i čvršći - zaključio je Vučić i dodao:

- Srbija je jedina zemlja u kojoj možete blokirati auto-puteve, a da vam ništa ne bude. Ne gledajmo šta će biti za tri godine, već 20, zato je važno naše rukovodstvo! Zato ću pomoći kandidaturu sledećem, odgovornom koji dolazi na moje mesto!
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata
Novak Đoković

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata

Novi udar na Novaka Đokovića (37) i ponovo je u glavnoj ulozi bivša teniserka Martina Navratilova (67)! Amerikanka poreklom iz Češke godinama unazad poznata je po tome što svako malo bocne srpskog tenisera, a to je uradila i sada, nakon što je najbolji igrač svih vremena eliminisan sa Ju-Es opena.

01.09.2024

10:05

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija